Асен Блатечки: Не вярвам в брака

  • 18 октомври 2016 14:44

  • 5763
  • 2
Асен Блатечки: Не вярвам в брака
©

Асен Блатечки бе звездният гост на Ирина Белчева в предаването „Днес в събота“ по Bulgaria ON AIR. Разговорът с водещата премина като хронология на живота на Блатечки - той се върна назад в годините, когато е играел на улицата пред „Патриарха“ и родителите му са били много толерантни с него, защото не са му забранявали нищо друго, освен да не лъже и да не краде.Когато е решил да става актьор, хората, които го познават, остават изненадани.

В тинейджърските му години повечето му приятели избират да станат част от модерните „мутренски банди“. Но Блатечки поема по пътя на актьорството.

„Когато реших да се занимавам с това, в продължение на 6-7 години всяка вечер ходех на театър. Дори гледах премиери в провинцията. Когато се захвана с нещо, го преследвам докрай. Ненаситен съм на работа“, споделя Блатечки.

На въпроса какво мисли за любовта и семейството той категорично заяви, че не вярва в брака.

„Вярвам, че семейството се сформира, когато двама души искат да се съберат и да имат деца. Не смятам, че има единствена и вечна любов, защото в живота си човек има различни етапи“, каза актьорът.

Последвайте канала на

Novini.bg
5763 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.10.21 | 09:56

2
Ще повярва в брака съвсем скоро като остарее, обеднее и няма кой една манджичка да му направи. Наркоманизиран чикиджия. Най е лесно да правиш деца, а друг да ги гледа. Лошото е че такива гувна се размножават масово.
Коста

2016.10.21 | 09:56

1
Блатечки, и аз не вярвам в данъците, но си плащам редовно!Това за вечната любов-да не си ученичка та да вярваш или не. Имаш ли деца, останалото остава на заден план и действаш вярваш или не вярваш!Останалото са оправдания за неудачници!

Добави коментар

Водещи новини