Проф. Вучков: Арабските нашественици са навсякъде у нас, опасността е голяма

  • 18 октомври 2016 11:23

  • 18369
  • 8
Проф. Вучков: Арабските нашественици са навсякъде у нас, опасността е голяма
© Булфото

Престъпно е бездушното отношение на всички български власти към бежанската вълна. Те не си дават сметка каква страшна опасност са бежанците за България. Това каза пред Novini.bg телевизионният водещ проф. Юлиан Вучков.

Ние сме най-бедната държава, Европейският съюз ни отпуска някаква субсидия, обаче тя е крайно недостатъчна, за да задоволи големите претенции на тези арабски нашественици. Сега Бойко Борисов получи милиони за тях – Европейският съюз дава за бежанците, а не дава за нещастните български пенсионери, голяма част от които вземат от 100 до 300 лв. максимум, подчерта проф. Вучков.

Лошото е, че тези хора, които идват у нас, не са само от друг етнос, а и от друга религия. В България има прекалено много мюсюлмани, за да приемаме още. Не малка част и от циганите са мюсюлмани – какво правим, когато приемаме тук безброй арабски бежанци – увеличаваме броя в страна като нашата, която може би има най-голямо мюсюлманско население от европейски страни. Даваме ли си сметка какво става – че тази огромна мюсюлманска общност ще притиска основното население и ако остане в България, ще е опасна, защото тя и ражда повече деца, отколкото раждат българите. Опасността е много голяма. Правителството непрекъснато лъже, че арабите били малко, че Бойко Борисов се борел с Европейския съюз и едва ли не изтръгнал съгласие да се пускат у нас възможно най-малко бежанци. Това е абсолютна лъжа – арабите са вече навсякъде в България. Тихомълком те се настаняват в много селища у нас. Другото изключително важно за бежанците е, че голяма част от тях имат и големи претенции – те искат по-силна храна, специално внимание, не им стига това, което им се дава, заяви известният с острия си език телевизионен водещ.

Това огромно присъствие на мюсюлмани в България ще застрашава нашите християнски възгледи, ще помрачава нашето християнско съзнание. Това е голяма опасност, защото мюсюлманската религия е значително по-войнствена от християнските послания, които са много по-човеколюбиви и демократични. Между мюсюлманите, разбира се, има и много прекрасни хора – обичам нашите български турци и не ги сравнявам с арабите. Българските турци са миролюбиви, трудолюбиви хора, те уважават българската общност и родината си. Но арабите са съвсем различно нещо от тях. А и така или иначе тези мюсюлмански натрупвания в една малка държава като България са опасни за християнската общност, посочи проф. Вучков.

По думите му Българската православна църква е слаба. Как Църквата ще се бори с мюсюлманската експанзия тогава, когато тя преминава в джихадизъм, не знам, каза още проф. Юлиан Вучков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
18369 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2016.12.14 | 08:32

8
21-i, 20.00, Sv. Nedelq!
Angel

2016.12.14 | 08:32

7
Prav e Vuchkov na orajie bratia sabudete se

2016.12.14 | 08:31

6
Борисов е алчен негодяй и предател ! Заедно с ГЕРБ погребва България ! НА БОКЛУКА !

2016.12.14 | 08:31

5
Вече няма как да се каже, че никой не е говорил по този въпрос така.
БРАВО ВУЧКОВ

2016.12.14 | 08:31

4
БРАВО ВУЧКОВ ДАЙ НА ОНАЯ СВИНЯ БЪЧВАРОВА ДА ГО ЧЕТЕ................
Демократ

2016.12.14 | 08:31

3
Долна Комунистическа лъжа, нападът ни Руснаците, така каза шамана от запад

2016.12.14 | 08:31

2
Бг турци са станали поносими за живот с нас защото 6 века са живели с нас. В началота си били същите вараври,крадци, убийци и изнасилвачи. Тези араби нямаме 6 века пред нас да ги търпим докато се очовечат.
Алахоизсраните

2016.12.14 | 08:31

1
А приори,всичко различно да се изтрепа и изгони от България.

Добави коментар

Водещи новини