Сексисткият скандал с Доналд Тръмп взе главата на ТВ водещия Били Буш

  • 18 октомври 2016 10:53

  • 5977
  • 1
Сексисткият скандал с Доналд Тръмп взе главата на ТВ водещия Били Буш
© gettyimages (архив)

Американският телевизионен водещ Били Буш (на снимката) бе принуден да напусне работата си в Ен Би Си, предаде АП.

Договорът между братовчеда на бившия президент на САЩ Джордж Буш младши (2001-2009 г.) и ръководството на медията бе прекратен след като изданието "Вашингтон пост" публикува видеозапис на разговор между журналиста и претендента на Републиканската партия за стопанин на Белия дом - Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския. Двамата са отправяли сексистки коментари към телевизионна водеща, припомня медията. Буш заради скандал изтри и акаунта си в Тwitter.

Вече няколко жени обвиниха кандидата на републиканците за наследник на Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият в сексуален тормоз. Днес съпругата на претендента за държавен глава Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил нарече подателките на жалбите лъжкини. "Моят мъж е джентълмен", заяви тя, цитирана от Би Би Си.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
5977 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.10.19 | 22:08

1
само това ли вади от ръкава си килари ,явно друго няма ,мъжът и публично си го показа и ползва ,ама това е минало ,толкова ли са тъпи кравите и не си ли знаят навиците ,в пликчета ,какво се раздава

Добави коментар

Водещи новини