Варна празнува рожден ден на малките лъвчета (снимки)

  • 17 октомври 2016 21:57

  • 14252
  • 2
Варна празнува рожден ден на малките лъвчета (снимки)
© livevarna.bg

Лъвчетата във варненския зоопарк стават на 2 г. По този случай утре се организира парти за рождения ден на симпатичните животни.

Партито ще започне от 10.30ч. при нас ще има парти, съобщи управителят на зоокъта Иванка Стоянова. Рождениците ще бъдат зарадвани с много подаръци и торта, приготвена по специален начин. За празника децата от частното училище „Малкият принц“, които осиновиха една от големите котки, подготвят забавна програма.

Освен трите лъвчета, семейството допълват още лъвицата Косара и партньорът й Симба. Колекцията големи котки включва и тигъра Геро с тигрицата Мирали.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
14252 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.12.23 | 20:21

2
Владо, прав си, но те вече нямат страх от човека... Как предлагаш да стане така, че да могат да се научат изцяло сами да си набавят храната!? Смяташ ли, че те ей така от раждането знаят да убиват плячка? Майката ги учи първите две години как да ловуват, а тази майка в зоокъта няма ловния опит да хване жива плячка.. Как предлагаш да ги научиш да се справят в резерватите, където дори и там влизат за съжаление бракониери!? Малко са случаите, но ги има тези бракониери.... Та, по-кротко с изказванията, защото се обаждаш неподготвен.
Владо

2016.12.23 | 20:20

1
Животни, които никога няма да усетят дивата природата за която са родени. Като са ви толкова сладички и милички - организация, упойка, в клетката, на самолета и към Африка в резерватите.

Добави коментар

Водещи новини