Дончев сравни Реформаторите с котката на Шрьодингер: Хем жива, хем мъртва

  • 17 октомври 2016 18:53

  • 5242
  • 5
Дончев сравни Реформаторите с котката на Шрьодингер: Хем жива, хем мъртва
© БНТ

Позицията на Реформаторския блок е променлива. Наблюдава се феномен в желанието им хем да е частица, хем да е вълна. Или като котката на Шрьодингер – хем да е жива, хем да е мъртва. Така вицепремиерът по еврофондовете Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник коментира поведението на коалиционния партньор.

Той разкритикува прехвърлянето на отговорност и натоварването на ГЕРБ с решения, които не са на партията на Бойко Борисов.

„Политическата ирония е, че ние имаме най-много поводи да се оттеглим от управлението, защото всички неща се пишат на наш гръб, предложенията се преписват не само като грях, а не сме ги правили ние“, заяви в ефира на БНТ Дончев.

Той добави, че чашата е била прелята, защото са се натрупали много неща. Затова Дончев смята, че позицията на премиера е била нормална. Дончев „захапа“ представители на Реформаторите за езика, който употребяват. Той заяви, че се използва „политически език, който прехвърли и без това ниските граници“. Дончев подчерта, че до тази лексика се прибягва при слабост.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
5242 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Герберски МРЪСНИЦИ

2016.10.18 | 12:00

5
Хем живи хем мъртви това значи че всичките пачи там сте ЗОМБИТА които изяждате и лъжете народа. Ма..ви ,мръсна и мръсници
Омир

2016.10.18 | 10:59

4
"Той беше най-грозен,що се под Троя събраха/подобно на този от кадъра горе/,куц,сакат,кривоглед, и върха на главата му стърчеше на криво, с редки космици по него. /в случая, даже без космици/уроди герберски!
сбогом б к п

2016.10.18 | 09:27

3
„Политическата ирония е, че ние имаме най-много поводи да се оттеглим от управлението, "- ами оттеглете се от това управление - мишко умряла , като Ви е толкова "тежко" всичко друго е ЛЪЖА ЧОДЖУМ .....
:)

2016.10.18 | 09:27

2
На Гробарите все-някой им е срал в гащите! Те никога не признават вината си!

2016.10.17 | 23:33

1
Рада Дълбоката ако искаш да Го ползваш с двете си ръзе на Бат Бойко Бай Х*й - целуни го погали Го - Той Ще порасте

Добави коментар

Водещи новини