Бивш телохранител на Анджелина Джоли: Спасих й живота! Бях баща на децата й

  • 17 октомври 2016 16:04

  • 98781
  • 3
Бивш телохранител на Анджелина Джоли: Спасих й живота! Бях баща на децата й
© Getty Images/Guliver

Бившият телохранител на актрисата разказа шокиращи подробности от живота на бившите съпрузи Брат Пит и Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския. Той твърди, че буквално се е превърнал в баща на децата на Джоли, съобщава Риа Новости.

Марк Биллингем половин година работил при Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския и Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в като началник на охраната. Преди това той служил 27 години във Военните сили на САЩ, воювал и с Ирак. Марк охранявал звезди като Том Круз, Ръсел Кроу, Шон Пен, Кейт Мос, така че бил свикнал с охраняването на знаменитостите. Според Марк най-големият страх на известните е, че някой ще отвлече децата им за откуп. Този страх в семейството на Анджелина се превърнал във фобия, така че децата им са под надзор на охраната 24 часа. "Брад и Анджелина винаги са притеснени, когато някой е в непосредствена близост до децата", заявява той.

Марк бил отговорен за безопасността на децата, и за половин година, през която той прекарал нон стоп с тях, той се привързал много. Освен това, той самият има шест деца и знае отлично как да се разбира с подрастващите. Според него актьорите му имали пълно доверие, така че той можел да взима децата, когато пожелае. "В много отношения аз заменях баща им", казва той самият. "Живеехме заедно половин година, аз ги разхождах, аз ги научих да плуват".

Марк разказва също, че бил предотвратил покушение над Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския. Той внимателно оглеждал тълпата от зяпачи и фотографи, събрали се около актрисата, и с опитен поглед пресявал потенциално опасните хора. Веднъж вниманието му било привлечено от подозрителен непознат "Анджи се снима в тълпата. Всички наоколо бяха усмихнати, но един мъж я погледна с ярост", разказва Марк. Няколко дни по-късно той отново се появи на снимачната площадка. С тръгването на колата, в която седеше Джоли, той дойде с куп снимки и помоли да ги подпише. Анджи искаше да излезе от колата, за да ги вземе, но аз й забраних. Взех снимките и ги дадох на Анджелина. Тя ги погледна и възкликна: "Уау, някои от тях са много лични." Когато започнах да се разправям с този човек, той избяга. Но след няколко дни се навърташе отново в задната част на хотела, в който бе Анджи. Обадих се на полицията и го арестуваха. Оказа се, че той погна Анджелина в Съединените щати. Това ми напомняше на историята на убийството на Джон Ленън. Когато Анджелина беше сама човекът се усмихваше, но когато тя се появяваше на публично място с Брад, лицето на преследвача беше изкривено от гняв".

В последстиве Марк напуска работата си при семейството на Джоли, тъй като покрай грижата за нейните деца, той неможе да вижда своите. Все още, обаче, се среща с тях.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
98781 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Брат Пит

2017.03.14 | 14:22

3
Сложи и го в гъза нали? Изтърга го отвътре. Не си я пазил само.

2017.03.14 | 14:22

2
Да наемат още сумалийчета и като стане калабалък похитителите няма да знаят кое дете е на Банджолина.
Всички са умни

2016.11.12 | 03:35

1
БраТ Пит ли е? БраД Пит ли е? Сестра Пит ли е? Не е много ясно.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини