Enterprise Europe Network, БСК и Интер Експо Център организират двустранни бизнес срещи

  • 17 октомври 2016 11:26

  • 1848
  • 0
Enterprise Europe Network, БСК и Интер Експо Център организират двустранни бизнес срещи
©

За първа година Българска стопанска камара, Интер Експо Център и най-голямата информационна мрежа на ЕК в подкрепа на малкия и средния бизнес Enterprise Europe Network, организират безплатни двустранни бизнес срещи за компании в хранително-вкусовата и хотелиерската индустрия.

Събитието Food4lfe ще бъде част от най-големите международни изложения в България в ХВП сектора - Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд&Дринк и ХОРЕКА сектора - Сихре.

Изложенията ще се проведат в рамките на четири дни от 9 до 12 ноември, а двустранните бизнес срещи на 10 ноември.

„Към момента има регистрирани над 60 компании от 13 държави“, коментира управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов.
Тази година се очаква близо 420 компании от България и други 10 държави да участват в международните събития в Интер Експо Център, като миналата година те бяха посетени от над 19 хил. души.

Създаване на бизнес партньорства

„Двустранните бизнес срещи дават възможност в рамките на един ден фирми да създадат бизнес контакти с местни и чуждестранни партньори или да участват в проекти, финансирани от ЕС“, каза Ивайло Иванов.
Според него паралелното протичане на шестте тематични изложения е идеална възможност за компаниите в двата сектора да стъпят на чужд пазар или да промотират свои продуктите.

„Освен това фирмите ще могат да посетят други тематични конференции, презентации и семинари“, допълва Иванов.

Как да се регистрирате

Регистрация за събитието може да бъде направена чрез интернет страницата https://www.b2match.eu/food4life2016, като крайният срок е 30 октомври.

След попълване на контактни детайли и данни за фирмата, е нужно да се посочат видовете партньорства, които се търсят и предлагат.
Следващият етап започва след 24 октомври, когато участниците ще имат възможност да заявяват срещи, последвани от потвърждение или отхвърляне и изготвяне на график. Компаниите, които имат щанд на изложенията, ще могат да заявяват срещи, като посочат номер на щанда при регистрация.

Финалният етап от програмата е одобрение на окончателен индивидуален график. Всеки участник ще получи списък с приетите срещи, който ще бъде достъпен по всяко време в неговия профил. Срещите ще се провеждат в рамките на 30 минути.
Повече информация за изложенията може да откриете на http://food-exhibitions.bg и http://sihre.bg

Последвайте канала на

Novini.bg
1848 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини