Добър ден за изясняване на заплетени взаимоотношения

  • 17 октомври 2016 06:06

  • 10900
  • 0
Добър ден за изясняване на заплетени взаимоотношения
©

Луната е в знак Телец. Повишена работоспособност, разсъдливост, обективен поглед към случващото се. Засилва се упоритостта. Повишена чувствителност към храната. За подхранване на кръвта на организма е необходимо да се приема сол, но хипертониците да внимават.

Уязвими са носа, шията, врата, гърлото, трахеите, ушите, челюстите, системата на кръвообръщението, сливиците, щитовидната жлеза. Ендокринната система и жлезите с вътрешна секреция по-добре сега да не се безпокоят. Не се препоръчва оперативна намеса в тези области. След 17:41ч Луната започва да се движи по празен курс до същото време на следващия ден.

17-ти лунен ден – Добър ден за изясняване на заплетени взаимоотношения, както лични, така и делови. Дадената дума трябва да се спазва, затова не поемайте обещания, ако не сте сигурни, че ще ги изпълните. Избягвайте спорове и още повече конфликти.

С енергията на деня са свързани бъбреците, надбъбречните жлези и ендокринната система. Хората със заболявания на щитовидната жлеза са особено уязвими. Подходящи са всякакви лечения, свързани с енергията на словото и звука, билки, минерали, всичко, което ни дава природата.

При много хора може да се появи буйно веселие, склонност към безпричинна радост. Сдържайте се: възбуденото поведение неблагоприятно ще се отрази на имунната система. Емоционалният подем е добре да се направлява в творческото русло. Не правете това, което не ви харесва, но трябва. Въобще забравете днес думите “трябва” и “съм длъжен”. Забравете за всички дела и грижите. Спомнете си, че имате чувства.

Погледнете и към отсрещния пол. Днес трябва да се лее река само от любов, влюбеност и влечение. От сериозните дела в 17-я лунен ден се приветства само едно - сватба. Брак сключен на следващият ден след пълнолунието, ще бъде успешен и щастлив. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете- танцувайте!

Отношения – Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство просто така и да се насладите на общуването. Забравете за своите взаимни претенции и обиди. Спомнете си, че вас изначално ви е обединила любовта: мъжът към жената, родителите към децата.

Секс -17-ти лунен ден е празник за любовта и секса. Колкото повече, толкова по-добре. Приемете любовта, където и да ви застигне страстта. Няма нужда да сдържате в това денонощие своите еротични фантазии. Отпуснете се и се отдайте на воля на секса, потънете в оргазма!

Бизнес – В този период не трябва да изисквате от служителите си интензивна работа. Добро време за фирмена вечеринка. Това ще позволи не само на служителите да изпуснат „парата”, но и да пообщуват с всички в неформална обстановка. Това ще позволи в бъдеще колективът да стане по-сплотен. Подходящо време за провеждане на презентации, рекламни кампании, за срещи на неофициално равнище с потенциални партньори.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
10900 0

Свързани новини

Водещи новини