Налудничаво: Мъж преследва ученички с камера

  • 16 октомври 2016 08:05

  • 11418
  • 2
Налудничаво: Мъж преследва ученички с камера
© Getty Images/Guliver

Психар преследва ученички с фотоапарат из столичните улици от повече от две години. За това алармират десетки опарени момичета, съобщава „Телеграф”.

Най-скорошният случай е от петък, когато фотографът издебва Диана и нейна приятелка на спирка на градския транспорт.

„Приятелката ми беше видяла, че е пътувал с нас, слезе с нас и продължи да ходи на разстояние зад нас. Когато видях кой е, веднага го познах”, разказа Диана.

„Той е луд психопат! В момента, в който го забелязахме, ни заобиколи и ни снима в лице, а след това си тръгна. Когато го помолих да изтрие снимката, ми се разкрещя, че няма да изтрие нищо”, обяснява момичето.

Двете девойки молят мъж в близост да им помогне, така че фотографът да изтрие снимката от апарата си, но не получават помощ. Диана тръгва към фотоапарата с цел да го вземе и да изтрие снимката, но получава силен удар по ръката, от който има синин. След това получава силен шамар по бузата.

„След това дълго време обикаляше около 134-то СОУ и притесняваше момичетата от всички класове. Бяхме разлепили снимката му из цялото училище, за да се знае, че е опасен”, споделя възмутено Диана.

Така се свързва с лавина от момичета, пострадали от Максимилиан. Мъжът е засичан най-често в района на метростанция „Опълченска”, около 134-то СОУ „Димчо Дебелянов”, и край мола на бул. Ситняково.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
11418 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
SUPER HEAVY

2016.10.16 | 23:10

2
AKO GO HVANA SHTE MU E.A MA.KATA
Iurist Konsult

2016.10.16 | 23:09

1
Pratete go nasam !

Добави коментар

Водещи новини