Звезди се изплъзват на КАТ с фокуси и вицове

  • 15 октомври 2016 20:21

  • 33694
  • 4
Звезди се изплъзват на КАТ с фокуси и вицове
© Булфото (Архив)

Известните личности у нас успяват да се измъкнат от глоби на КАТ с фокуси, вицове и „подкупи” под формата на автограф. Това признаха пред „Телеграф” пътни полицаи, които през годините са се смилили над не една и две звезди.

Сред тях са магьосникът Астор, комикът Димитър Туджаров-Шкумбата, чалга певицата Емануела, поп изпълнителката Ан Джи и други.

73-годишният Антраник Арабаджиян, както е истинското име на Астор, използва магията пред ДАИ и КАТ още от 1964 година, когато се явява на изпит за придобиване на книжка. Направил им пет фокуса с карти и топчета пред черната дъска и те му дали разрешение. Оттогава, когато го спрат, той прави номера със свидетелството си за правоуправление и с документите на колата, карайки ги да изчезват. Един полицай обаче не направил компромис и Астор отнесъл глоба за превишена скорост. Така и не успял да вземе златен талон.

Шкумбата пък често говори по телефона и прави други нарушения. Спрат ли го обаче, кара полицаите да се превиват от смях, като им пуска различни вицове. „Половин час ми е разказвал вицове за полицаи. Накрая ме болеше коремът от смях и просто го посъветвах да внимава. Пуснах го без глоба”, твърди служител на реда.

Емануела пък превишила скоростта с около 30 км/час и се извинила, че закъснява за концерт. Примолила се да я пуснат и ги „подкупила” с два автографа.

Ан Джи пък загубила всички точки в контролния си талон, обяснява, че не е джигит на пътя, а нарушенията са заради неправилно паркиране.

Последвайте канала на

Novini.bg
33694 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.10.17 | 23:00

4
какви звезди са тия и всички дрисльовци и пачаври, които ги навирате във всички малоумни и безсмислени предавания....звезди са: Робърт де Ниро, Джак Никълсън, Ал Пачино, Джей Лено....

2016.10.17 | 12:14

3
За Шкумбата и Астор добре, ама за другите кухи лейки с какво могат да ви подкупят освен с един кавал в храстите.
арести за престъпниците в униформи

2016.10.17 | 12:14

2
na snimkata полицая маркиран като нагъл престъпник..Принудиха над един милион БЪлгари д а станат опасни вредители като ги карат да увреждат земята с включени скенери и фарове през деня.На опасните престъпници в униформи не им пука, че край тях минават хиляди автомобили с включени фарове против мъгла в ясни и слънчеви дни..
Бойко оставката

2016.10.17 | 12:13

1
Да те е*а в звездата , както се пееше в една песновка

Добави коментар

Водещи новини