В Ямбол започна международна конференция за НЛО

  • 15 октомври 2016 16:42

  • 20446
  • 3
В Ямбол започна международна конференция за НЛО
©

В Астрономическата обсерватория с планетариум в Ямбол започна международна конференция по въпроси за неидентифицираните летящи обекти /НЛО/.

По време на конференцията, която ще продължи и утре, ще бъдат представени доклади от българи и американци, занимаващи се с проблемите около извънземните биологични видове.

Според уфолога Иван Иванов земните жители могат да осъществят т. нар. "срещи от пети вид" само чрез медитации и телепатична връзка, професия "контактьор" на нашата планета все още не съществува. Той допълни, че досега са наблюдавани 57 различни видове извънземните посетители, които значително се различават помежду си.

По думите на инж. Веселин Боянов - председател на дружеството "Обединени български уфолози", с проблемите с извънземния разум засега се занимават главно военни правителствени структури или университети, финансирани от частни лица.

Астрономическата обсерваторията, която е съорганизатор на проявата, ще предостави възможност на участниците в конференцията да наблюдават с телескоп слънцето, а в звездната зала на планетариума ще бъде представен астрономически сеанс.

Последвайте канала на

БТА
20446 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.10.17 | 12:44

3
И тука се троши народна пара за глупости!
Хаххаахах

2016.10.17 | 09:37

2
Димчо Зъболекаря и Голямата Рижа(Загинали братя),ще изнасят лекции за "Небитието"на Рочата,Перата и Динку от Иамбул:DDDDDD Запали качака,брааат малко да свежарнеш,брааат!:DDDDD

2016.10.17 | 06:29

1
Има има в село всичко има.

Добави коментар

Водещи новини