30 лесни начина за естественo отслабване

  • 15 октомври 2016 15:24

  • 5049
  • 0
30 лесни начина за естественo отслабване
©

В интернет е пълно с информация как да отслабнем, но голяма част от нея е погрешна и не е базирана на научни изследвания, а според разбиранията на определени хора.

Ролята на диетите, които са „на мода“, е неизброима, но за да запази човек здравословно тегло, не може да бъде цял живот на един хранителен режим. Диетата не е ограничение, а трябва да се превърне в начин на живот и думата „диета“ да не е нарицателно на ограничения, глад и тормоз, а да бъде вашият начин да се храните, да изглеждате и да се чувствате добре.

Представяме ви 30 научно доказани метода, с които може да отслабнете по естествен начин. Разбира се, в комбинация с истинска храна в разумни количества.

1. Добавете протеини

Това е най-важният нутриент, когато говорим за отслабване. Вашето тяло гори калории, докато се храните, а добавяйки протеин, може да засилите метаболизма и да добавите още 80-100 изгорени калории на ден.

Високопротеиновата диета може да ви помогне да се чувствате по-дълго време сити и намалява апетита. Някои изследвания показват, че хора, които са на високопротеинова диета, изяждат с 400 калории по-малко. Ако не ви допада подобно хранене, това, което може да направите, е да ядете такава закуска – като яйца.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
5049 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини