Юлиян Вергов се събра с жена си

  • 14 декември 2011 13:18

  • 6241
  • 0
Юлиян Вергов се събра с жена си
© Интернет

Актьорът, който през лятото се раздели с половинката си Ирина, сега ще замине заедно с нея и 10-годишната им щерка Алена на екзотична ваканция – пише „България днес”.

Юлиан Вергов крие дестинацията, но вероятно ще заложи на любимите си Франция или Италия.

Актьорът, който вдига нивото с играта си в „Стъклен дом”, всяка година кара ски с дъщеря си извън България и предпочита алпийските курорти.

Там на воля се наслаждава на планинско спокойствие и, не на последно място – добро обслужване. Към компанията им сега ще се присъедини и Ирина.

Романтичното посрещане на празниците, организирано от Юлиан, също имало за цел укрепване на връзката му с любимата, с която все още нямат сключен брак.

Напук на упоритите слухове, които свързваха Юлиан с колежката му от „Стъклен дом” Радина КърджиловаРадина Кърджилова Радина Кърджилова e българска актриса, родена в град Бургас. През 2009 година завършва НАТФИЗ, синеокият любимец на жените прави явни опити да запази семейството си.

Макар че отбягва въпросите за личния си живот, през лятото Вергов не успя да прикрие, че връзката му с Ирина не върви. Папараци го заснеха как се забавлява само с приятели и куче на къмпинг „Смокиня”.

„Както сигурно знаете, аз рядко разказвам за личния си живот. Той не е интересен” – коментира пред таблоида Юлиан Вергов.

Последвайте канала на

6241 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини