"Светъл ручей" в кино Cine Grand

  • 14 октомври 2016 14:49

  • 1124
  • 0
"Светъл ручей" в кино Cine Grand
©

Ако ви е омръзнало да прекарвате есенните вечери пред телевизора, ви предлагаме заедно с половинката или пък с приятели да си организирате една приятна вечер, която да ви разведри от забързаното ежедневие и да ви зареди с положителни емоции.

Не, не говорим за поредното посещение на някой ресторант, имаме по-добра идея – храна за душата под формата на балета "Светъл ручей", композиран от великия Дмитрий Шостакович и с либрето дело на Адриан Пиотровски и Фьодор Лопухов. За непознатите с класиката разкриваме, че сценарият ни пренася в Съветска Русия и ни запознава с група балетисти, които благодарение на участието си в провинциален фестивал се запознават с работници от местните колективни ферми – колхози.

Историята изобилства от интересни обрати, а музиката е изящна наслада за сетивата, затова ви предлагаме да посетите кино Cine Grand, където в удобна обстановка може да се насладите на превъзходно детайлизираната и режисирана версия на Светъл Ручей или иначе казано "The Bright Stream" на Болшой театър.

Още по темата прочети тук.
 

Последвайте канала на

woman.bg
1124 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини