Майката на Николай Терзиев: Той беше най-добрият син

  • 14 октомври 2016 08:19

  • 11136
  • 2
Майката на Николай Терзиев: Той беше най-добрият син
©

Най-страшното нещо, което може да се случи на един родител е да загуби детето си. Все още няма възмездие за смъртта на детето ми. На този етап сме по-спокойни, защото виновникът за катастрофата поне е задържан. Това каза майката на загиналият в катастрофа футболист Николай Терзиев - Анелия Терзиевав ефира на БТВ.

"Поводът, който ни накара да напишем писмото беше това, че бяхме в неведение какво правят институциите". „Уважаваме следствената тайна, но ние и приятелите на детето ми не можехме да се примирим. Веднага след смъртен случай не беше задържан и не му беше взета книжката. Той си е карал спокойно след това и е вършил други нарушения“.

Не виним институциите, към момента само това може да се направи.

„Веднага след писмото ни с нас се свърза съветникът на премиера. Не очаквахме да се срещнем с него. Сестра ми попита премиера докога ще продължава войната по пътищата. Всеки в България е потърпевш от нея. Ники е просто един случай, който ще избледнее след месец, но за да спечелим войната трябва да водим битка всеки ден“. Това каза сестрата на загиналото момче Ралица.

„Моето момиче просто се оплака, че дори няма задържан след случая. Убиецът на сина ми се радва на слънцето, а ние нямаме нищо - само един гроб“, добави майката.

„Всички тези хора зад мен не са дошли, за да ме подкрепят, а заради детето ми. Той беше едно ведро дете, обичаше си живота, колегите, приятелите. Той беше най-добрият син, който можеше да има една майка. Последната ни среща беше на плажа във Варна. Благодарна съм, че 23 години той беше до мен“.

„Сега настояваме за причиняване на смърт на пътя да се дава ефективна присъда и да се отнема книжката на извършителя“, каза още майката на загиналия Николай.


 

 

След намесата на премиера шофьорът, който уби в катастрофа 23-годишния футболист Николай Терзиев, беше задържан.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
11136 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
От Мен

2016.10.14 | 20:19

2
Господата "Управляващи",не искат да има Полиция,за да крадат по-качествено.А на обикновеният човечец,му остава само да плаче и да си трие сълзите.
Тъпакът

2016.10.14 | 20:19

1
Бълг.нар.поговорка:"Като я няма котката,мишките си правят каквото искат!!!!"

Добави коментар

Водещи новини