Най-недооценените смартфони

  • 13 октомври 2016 18:46

  • 6746
  • 0
Най-недооценените смартфони
©

През последните няколко години производителите на смартфони пуснаха на пазара интересни модели. Всеки един от тях заслужава внимание.

Днес ще разгледаме 3 недооценени модела, които по странни причини не получиха достойно признание.

LG G5

Списъкът се води от LG G5. Това устройство в момента струва по-малко от всеки друг флагман. За тази цена получавате 5.3-инчов QHD-дисплей, процесор Snapdragon 820, 4 GB оперативна и 32 GB вътрешна памет, двойна 16+8-мегапикселова задна камера, скенер за пръстови отпечатъци, сваляща се батерия с капацитет 2800 мАч. Струва си да споменем поддръжката на модули LG Cam Plus и LG Hi-Fi Plus, разработени съвместно с Bang&Olufsen.

Решенията на тази компания се прилагат в мултимедийните системи на автомобили, сред които BMW. От момента на излизането си на пазара LG G5 получи множество обновления – около 8. Така устройството съществено подобри своята бързина. За главен плюс можем да посочим камерата, която по качество не отстъпва на камерата на Samsung Galaxy S7 и iPhone 6s. Единствените недостатъци са интерфейсът и автономната работа. Колкото до продажбите, там нещата никак не са гладки. Представител на компанията потвърди, че поради слабото търсене на LG G5 компанията е предприела наложителни мерки. Припомняме, че за първото тримесечие на 2016 г. LG е загубила 4% от пазарния си дял.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
6746 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини