Пуснаха Телото, задържан при шумна спецакция, под гаранция (видео)

  • 13 октомври 2016 13:04

  • 30661
  • 4
Пуснаха Телото, задържан при шумна спецакция, под гаранция (видео)
© Novini.bg

Софийският апелативен съд пусна с мярка "парична гаранция" Веселин Ермалаев - Телото. Той бе задържан при шумна спецакция през август на Околовръстното шосе в София, при която бяха заловени наркотици, предаде репортер на Новини.бг

Днес апелативните съдии постановиха по-лека мярка, тъй като не намират достатъчно доказателства за обосновано предположение, че наистина Ермалиев е извършител на деянието. Той е обвинен, че е бил съучастник в извършеното престъпление. Адвокатът му Марияна Тодорова обясни пред съда, че се води дело срещу неизвестен извършител, а нейният подзащитник е обвинен в помагачество. Към този момент видеотехническата експертиза не може точно да идентифицира, че Веселин е лицето, което е участвало при размяната на сака с наркотични вещества. Не може да се установи дали той е знаел, че в чантата е имало наличност на дрога. От момента на задържането тя обясни, че досега няма никакви процесуално-следствени действия и поиска по-лека мярка. Апелативният прокурор поиска да бъде потвърдена мярката на Софийския градски съд и заяви, че има предположение за съучастието на Телото. Мярката е окончателна и не подлежи на обжалване.

На 17 август в района на Южната дъга се осъществява полицейска операция, при която са задържани наркотични вещества. В акцията взимат участие служители на СДВР и представители на Софийска градска прокуратура.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
30661 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.11.03 | 08:58

4
ей Тело, хайде че те иака цилатъ тайфа - компира, кродила, каскетъ и зеления моркоф
русофилче

2016.11.03 | 08:58

3
Веселин Ермалаев - това не е ли руско име. Щом е братушка - веднага го пускайте и му дайте награда. Той ни е освободил от турско робство и сега ще ни освободи и от американско иго.
aaa

2016.11.03 | 08:58

1
И после ще ми разправят, че няма "чдър" над престъпността. Защо въобще ги хващате, като знаете какво следва.
ааа

2016.11.03 | 08:58

2
Нужни са ни спешни мерки не срещу ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, а срещу техните ПОКРОВИТЕЛИ във ВЛАСТТА.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини