Отстраниха директорката и медицинските сестри на ОДЗ "Веселушко" заради случая с нахапанот

  • 13 октомври 2016 10:55

  • 31514
  • 1
Отстраниха директорката и медицинските сестри на ОДЗ "Веселушко" заради случая с нахапанот
©

Кметът на Бургас Димитър Николов отстрани временно от длъжност директорът на ОДЗ „Веселушко“ Гюлхан Ахмедова. Освен нея от днес временно са освободени двете медицински сестри, които са били на работа в деня, когато са установени синини от ухапвания по тялото на момиченце в детската ясла.

На тяхно място е назначен временно изпълняващ директор и медицински сестри, които да поемат още днес грижата за децата от яслата.

Градоначалникът разпореди пълна проверка на случая с нахапаното момиченце, съобщи Флагман.бг.

До този момент е констатирано, че Берна е пристигнала в детската градина рано сутринта със седем нахапвания по цялото тяло. Медицинската сестра, която я е прегледала, не намерила това за смущаващо, тъй като детето било жизнено и според нея проблем нямало. Заради това и тя не е сигнализирала родителите. Това категорично оборва тезата на майката на Берна - Ваня Пеева Риза, която твърдеше, че детето й е нахапано от друго дете в детската градина.

Припомняме, че съдебният лекар все още не е установил от коя дата са раните на малкото момиченце.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
31514 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
МЕСАРА

2016.10.14 | 21:41

1
много лесно може да се докаже от кого са тия следи от ухапвания , просто се взима отпечатък от захапката на майка , баша , сестра , директорка .......................... и т.нт.

Добави коментар

Водещи новини