Петър Стоянов: По наше време всички искаха да станат президенти

  • 13 октомври 2016 09:53

  • 1919
  • 5
Петър Стоянов: По наше време всички искаха да станат президенти
© Нова телевизия

По наше време всички искаха да стават президенти и министър-председатели, защото наистина искаха да направят нещо за България. Това заяви президентът Петър Стоянов, който беше начело на институцията в периода 1997-2002 г.

"Разликата между мен и Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното е, че той бе издигнат от партията - ГЕРБ, която бе най-силната и тогава беше на власт. Аз обаче спечелих изборите и дадох надежда на седесарите, че ще можем да спечелим и парламентарните", сподели той пред Нова телевизия.

"Бях със самочувствието на човек, който е помогнал на партията си", спомни си още Стоянов.

Той заяви, че неговият глас за предстоящите избори е лесно предвидим, защото винаги е гласувал за десницата - СДС. Той напомни на кандидатите, че президентът не е делничен политик.

"Но, ако се случи така, че България да се изправи пред криза, той се превръща в основен играч", убеден е Петър Стоянов.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1919 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2017.11.01 | 22:56

5
кажи си бе ,иване .....и ние помним как ограбихте с иванчо ....България
а по мое време имаше България

2017.11.01 | 22:56

4
да ама сега лапачката е другаде, кметове, съветници всякакви, министри и лобистки парламент-шарлатани абе всякаква измет само далавера да има и поръчки
нерегистрина

2017.11.01 | 22:56

3
замълчи, замълчи... далаверите при този род още продължават... и той седнал да ни говори за морал... лаладжия... бедняци,комунисти, българомохамедани и да не продължаваме... слушайте си родопските песни, канете си величията, яжте чеверметата до поразия и акъл не ни давайте..., а и простотията ви е в пъти повече... много добре ви знаем, имаме приятелки от този ваш род.... ако всеки каже, за всеки, както ние и тогава бг би се оправила... роман трябва да бъде написан за такива псевдо богаташи. много над вас по-умни, ама са набутани, там където не им е мястото.............
gost

2017.11.01 | 22:56

2
Кое е това ваше време, ние къде бяхме, на почивка ли??? Съсипахте народа ни, долни измекяри, докато се учите да правите политика.
КОНЧЕТО

2017.11.01 | 22:55

1
ГРОЗНИК ПРЕДАТЕЛ -ОТПЛАТИХА МУ СЕ - КОН

Добави коментар

Водещи новини