Колелото на съдбата се завърта, удачен ден за постъпки от сърце

  • 13 октомври 2016 06:58

  • 14158
  • 0
Колелото на съдбата се завърта, удачен ден за постъпки от сърце
© Pixabay

Луната е в знак Риби. Денят е удачен за постъпки, които се правят от сърце. Повишава се вашата чувствителност, състрадание и екстрасензорни способности, способността към самоизразяване и интуицията.

Може да възникнат търкания, подозрителност към околните, лесно поддаване на внушения и чуждо влияние. Ако се занимавате с творческа работа, то сега е подходящо време да станете по-активни. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. През това време хората са склонни да гледат на всичко през розови очила. Чувствата могат да бъдат твърде засилени, сърцето прекалено открито. Лесно се вземат чуждите чувства за собствени. Хората са емоционално нестабилни.

Луна квадрат със Сатурн – Недоволство от общото състояние на нещата, което може да доведе до вкисване на настроението. Понижена жизненост, умора, депресия. Наблюдава се влошаване на хроничните болести, кожните заболявания и заболявания на опорно-двигателния апарат.

Луна в секстил с Плутон - Благоприятен аспект за утвърждаване, стимулира целенасочеността. Прави хората по-решителни в действията си, по убедителни в отношенията с околните. Може обаче да доведе и до по-сериозен сблъсък. Възможно е да се изпитат силни страсти.

Меркурий в квадрат с Марс – В този период следва да се провери дали са в изправност кабелите и възможни източници за пожар на работното място и оборудването. Пазете се от спорещи мъже и агресивни шофьори по пътищата. Грешен избор на посоката, лошо време и други физически препятствия могат да попречат на пътуването. Може да са наруши постъплението на информация и комуникациите. Бъдете внимателни и пазете ръцете и пръстите от рани и изгаряния. Освен това е възможно да изпитате главоболие и нервно напрежение. Споровете и разногласията са характерни за този период. Въпреки потенциалните проблеми, този период се характеризира с изобилна и стимулираща енергия. Не е благоприятно времето нито за сключване на сделки, нито за хирургични операции.

Преобладава 13-и лунен ден (до 17:25ч) – Символ на този ден е Колелото на съдбата, което е готово да се завърти отново и само от вас зависи към добро или лошо. Ден за учение и натрупване на информация. Добър за корекция на миналото и на съдбата. Не е желателно да се предприема и започва нещо, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна. Ден за организиране на контактите. Може да се похапне повече, без да се преяжда. Полезни са морските продукти. Храната трябва да бъде лека - плодове, зеленчуци, сокове, каши. Не следва да се гладува. Трябва да имате достатъчно сили, за да изпълните поставените пред себе си задачи. Период на корекции. Можете да внесете изменения. Много са полезни сега масажите и водните процедури.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
14158 0

Свързани новини

Водещи новини