Пострадалият при стрелбата в Драгалевци проговори за скандала

  • 12 октомври 2016 18:03

  • 28558
  • 3
Пострадалият при стрелбата в Драгалевци проговори за скандала
©

"Жанрът няма да бъде сменен. Ставяа дума за човека и неговата съдба. Вече никой не вярва на информацията, която излиза в медиите. Въпреки всичко съм убеден, че едно нещо или се е случило, или не. Фактологично има документи, които самата Елена е пуснала, за да заяви, че иска да бъда баша на детето й. Четири години имахме връзка и това дете се роди от тази връзка, проблеът е, че беше по време на нейния брак. Главният въпрос в България е, че моралът и законът са противоположни.Това заяви в ефира на БТВ Александър Атанасов, пострадал при стрелбата в Драгалевци.

"От една година Елена има охрана, която я пази от мен. Исках да се убедя, че детето ми е живо и здраво и се чувства добре. Според последната версия на майката то не е мое и не мога да я видя, за да говоря с нея. За това отидох онази вечер, за да видя детето си. Исках да се убедя, че този хора имат разсъдък и че детето живее в истинско семейство", обясни той.

"Отидох сам в 20:00 часа, спрях пред къщата и една жена отвори прозореца и ми каза да изчакам. След това се появи съпругът й заедно с охраната и започнаха директно да ме бият. Зъбите са ми счупени. Те искаха да ме вкарат в гаража, за да приключат с мене веднъж завинаги. Убеден съм, че Елена е умен човек и не би постъпила по този начин, ако нещо не я подтиква към това", каза още пострадалият.

"Тяхното семейство е пародия и мисля, че там има насилие. Притеснявам се, знам много неща за тях, но не искам да падам на тяхното ниво", категоричен е Александър.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
28558 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Каро

2016.10.14 | 11:43

3
Когато прави секс със омъжена жена не рева, а сега рев голям. Искаш права а не спазваш правилата.
realist

2016.10.13 | 10:12

2
giayrski boklyci - pomiari - po zleste i ot ciganite mangasari - xa xa xa xa xa ...........
Хера

2016.10.12 | 23:33

1
Боклуци!

Добави коментар

Водещи новини