Джулиан Асандж може би помага на Доналд Тръмп

  • 12 октомври 2016 06:58

  • 3715
  • 2
Джулиан Асандж може би помага на Доналд Тръмп
© Getty Images/Guliver

Шефът на предизборната кампания на Хилари Клинтън - Джон Подеста, намекна вчера, че основателят на сайта "Уикилийкс" помага на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския в надпреварата за Белия дом, предаде Франс прес.

"Уикилийкс" публикува в петък хиляди съобщения от личния акаунт на Подеста в "Джимейл". По думите му едно от доказателствата за това е, че съобщенията са публикувани в петък вечерта, малко след като в. "Вашингтон пост" показа видео на Тръмп от 2005 г., в което говори похотливи неща за жени.

"Не е съвпадение това, че минути след излизането на видеото, те са решили това да бъде техният отговор за отвличане на вниманието от долните неща, казани от Тръмп". Това заяви Подеста пред журналисти в самолета, с който Клинтън и екипът й се върнаха в Ню Йорк от предизборен митинг в Маями.

"Няма как да знам дали Асандж е опитал да помогне на Тръмп и дали това са координирани действия. Смятам само, че съвпадението е много любопитно и че се случи в момент, когато температурата наближаваше фазата на кипене", каза Подеста.

Последвайте канала на

БТА
3715 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.10.13 | 19:04

2
айде бе разбиите военолюбивата кучка, ще направи нови воини навсякъде...какво направи с Крим...
321

2016.10.12 | 07:32

1
Уикилийкс, както и анонимните хакери - все червени поръчки

Добави коментар

Водещи новини