Астро съветът: Днес молбите се сбъдват

  • 12 октомври 2016 06:28

  • 60661
  • 0
Астро съветът: Днес молбите се сбъдват
©

Марс в секстил с Нептун – Време, което създава подходяща атмосфера за тайни и задкулисни действия, интриги, измами и мошеничество. Добра възможност да разобличите вашите врагове. Добър период за контактуване с благотворителни, религиозни и културни организации, за работа със задгранични партньори. Повишава се интуицията. Възможни са неочаквани произшествия. Добър период за активна химиотерапия, хипноза, психотренинг, енергийни лечения, лечебно гладуване и духовни упражнения, четене на духовна литература. Добро влияние оказват водните лечебни процедури.

Юпитер и Меркурий в съвпад – Благоприятно е за командировки и дългосрочно планиране. Появяват се добри перспективи и успешно протичат различните делови контакти и отношения. Успех за преподавателската, журналистическата, рекламната, издателската, политическата и обществена дейност. Период на хармонично общуване с близки и познати. Благоприятен период за обяснения, за сключване на брак, особено за подписване на предбрачен договор, за тържества. Разходките и развлеченията ще доставят удовлетвореност. Този транзит не влияе върху здравето, но може да донесе облекчение на болните, особено страдащите от дихателни заболявания. Повишена е потребността от свеж въздух, затова са полезни дългите разходки, както и дихателната гимнастика.

Луната се движи в знак Водолей. До 15:44ч нощното светило е в „космическа почивка”. Не се препоръчва започването на нищо важно. След това се премества в знак Риби. Най-уязвими са глезените и ходилата.
Слънце до 22.10. във Везни отслабва енергията на Овните, Раците и Козирозите, а я повишава при Близнаци, Лъв, Стрелец, Водолей и самите Везни след рожденият им ден. Преди това Везните са в Сатурнова криза. В период на снижение на слънчевата енергетика отслабва имунитета, организма става уязвим за инфекции, лошо се отделят токсините, възможно е състояние на умора, недостиг на сили и енергия, сънливост, простудни заболявания и вирусни инфекции. В това време не трябва да се планират мащабни мероприятия за здравето, а още повече оперативни вмешателства. В период на слънчевата енергетика организмът се изпълва със сили /относително/, но във всеки случай се намира в пика на своите възможности и именно тогава трябва да се планират оперативни вмешателства и сериозни медицински процедури (съобразено с други фактори).

12-я лунен ден (до 16:49ч) обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Трябва да бъдем милосърдни, за да не бъдем лишени ние от милосърдие. И дума не може да става да се изпитва гняв, каквито и да е отрицателни емоции, да има спорове. Точно обратното, следва да се стремим към покой, уединение, любов към всичко, което ни обкръжава. Не е подходящо времето за хазартни игри, за търговски дела и всичко, което е свързано с материални придобивки. Да не се употребява груба храна, да се пият повече течности, натурални сокове с изключение на ябълкови. Сутрешните сънищата сега не заслужават да им се обръща внимание. Не е добре да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това състояние за дълго. Идеално време за уединени практики, за обети за мълчание и медитации, както и за молитвени практики, йога.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
60661 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини