Проливни дъждове наводниха Варна и Благоевград

  • 11 октомври 2016 16:22

  • 7967
  • 1
Проливни дъждове наводниха Варна и Благоевград
© Булфото (архив)

Част от улиците на Варна са наводнени заради проливния дъжд, който валя в града. 

В момента в различни райони на Варна валежите продължават. Трафикът е изключително затруднен по основните булеварди в кварталите „Възраждане”, „Победа”, „Младост”, както и в други райони на Варна. В различни части на града има и закъсали автомобили. Една от вероятните причини за поредното наводнение в града са непочистените шахти, които не могат да поемат водата след интензивния валеж, съобщава радио Фокус.

Продължителният дъжд в Благоевград също създаде хаос по улиците на областния център. Огромните дупки по улиците се напълниха с вода и поглъщаха минаващите автомобили. Такъв е случаят с огромната дупка, оставена след авария, в района на блок "Лира" в Благоевград, предава struma.com. Преди минути лек автомобил пропаднал в нея и на косъм не отпрал бронята си, шофьорът слязъл и бил пребледнял като платно. Останалите автомобили, които явно знаят за съществуващата със седмици яма, която днес бе пълна с вода, минаваха много бавно покрай нея, за да не влетят вътре. Ад е и движението по тротоарите, направени наскоро.

Върху тях е пълно с вода и пешеходците минават по пътното платно и стават потенциални жертви на произшествия. Пред очите на репортерите ни, майка с количка, потърси помощ, за да преведе детето си в района на гарата. Пешеходци, движейки се в индианска нишка, избягваха локвите, образувани по тротоарите, които бяха ремонтирани преди по-малко от година.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7967 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
баба гицка

2016.10.12 | 01:24

1
кмете - докато не започнеш лично да контролираш , нищо няма да е наред - дори и зисичането на дърветата в морската градина

Добави коментар

Водещи новини