Донор на сперма има над 100 деца за 4 години

  • 11 октомври 2016 12:09

  • 24818
  • 1
Донор на сперма има над 100 деца за 4 години
©

Донор на сперма е потенциален баща на близо 100 деца за 4 години, пише британското издание "Mirror".

Американецът Мат Стоун предлага услугите си във Фейсбук. Първите му стъпки в донорството направил преди около 10 години, когато редовно посещавал банка за сперма. Преди 4 години обаче решил да създаде Фейсбук страницата "Matt Stone (Shipping Donor)", чрез която помага на бездетни или необвързани жени да заченат. Преди да изпрати семенен материал, той предоставя въпросник на всички желаещи. В него той пита за произхода им, доходите и дори за състоянието на отношенията между потенциалните родители. Мат иска да е сигурен, че децата ще растат в щастливи семейства.

Към днешна дата над 70 деца са родени благодарение на Мат Стоун. Според него обаче броят им надвишава 100, тъй като не всички родители са го информирали.

37-годишният мъж разкрива, че с него се свързват по 10 души на ден.

"Всяка успешна бременност е невероятно възнаграждение", разказва американецът. "Помогнал съм на много семейства с проблеми в зачеването или гей двойки, които не могат да сбъднат мечтата си да имат дете. Всичките ми дарения са безплатни - не целя да печеля пари от това. Искам просто да помагам на хората."

Последвайте канала на

Novini.bg
24818 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.08.15 | 12:30

1
И кво става като се срещнат две негови деца, НО не знаят че са брат/сестра? Какъв изрод ще се роди!

Добави коментар

Водещи новини