Живка Пенева от "Оркестър без име": Слави обеща да се ожени за дъщеря ми

  • 11 октомври 2016 10:41

  • 87961
  • 3
Живка Пенева от "Оркестър без име": Слави обеща да се ожени за дъщеря ми
© Булфото

"Слави обеща да се ожени за дъщеря ми. Купи й едни бели обувки и тя хвърчеше с тях." Това сподели пред "България Днес" актрисата Живка Пенева, изиграла Пепи от култовия филм "Оркестър без име".

Пенсионираната актриса днес заработва хляба си в Русенския театър, като касиерка.

Дъщеря й, е на 10 години, когато тя става режисьор на пиеса по стихове на Юсеф Онейзи, бивш посланик на Кувейт в България. Постановката е във Военния клуб в София и в нея участва дъщеря й. "Именно тогава Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в дойде да ни гледа и се влюби в Теодора, макар че тя беше тогава дете. Той е Везни, а тя е Близнаци и страхотно си подхождат. Слави каза, че ще я чака да порасне и да се ожени за нея. Обеща й! Е, може би и на други момичета е обещавал същото", разказва Живка.

Едва преди няколко години разбира, че Слави я е забравил, и се отказва от него. В момента е сгодена за италианец. "Теодора беше напълно убедена, че Слави ще се ожени за нея. Това я мотивира през годините да се учи добре и да завърши колеж в Италия. Не е спирала да се надява, че ще бъде госпожа Трифонова" - спомня си Живка.

Трифонов явно е бил впечатлен от таланта на момиченцето, защото става спонсор на обучението му в частно английско училище. Благодарение на това Теодора влиза без уроци в езикова гимназия. Сега е на 30 години, освен английски говори италиански, немски и руски, живее и работи в Рим.

"Преглътнах гаврата, която преди години се носеше за мен, че Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в е баща на детето ми. Това беше слух, който се пусна малко след като актрисата Ирен Кривошиева призна, че има син от Ламбо. Той има специално място в сърцето ми. Признателна съм му, защото преди години спаси живота на дъщеря ми след катастрофа. Благодарение на неговото съдействие държаха в болницата дъщеря ми и полагаха специални грижи за нея, докато се оправи. Безкрайно съм му благодарна за всичко, което направи благодарение и на покойната си жена Мария", споделя още Живка.

Последвайте канала на

Novini.bg
87961 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Гларус

2017.08.18 | 11:36

3
Живке, опазил те господ тоя селски мурук да вземе детето ти! Да си живее в Италия и да е жива и здрава!

2017.03.14 | 14:36

2
nezabravim film
Чечо

2017.03.14 | 14:35

1
Намерилаа кого да вярва -на учиндолския прост селяк

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини