Ден на победата и безсмъртието

  • 11 октомври 2016 06:00

  • 10163
  • 0
Ден на победата и безсмъртието
©

Родените на 2-о, 11-о, 20-о и 29-о число, както и които имат число на съдбата 2, в сегашния си живот решават кармични проблеми.

Посланието е да уравновесят Ин и Ян, защото само така могат да вървят напред, както и да отстояват своите позиции. С тях не е много лесно да се живее или да се работи. Това са хора с утвърдени характери и установени стереотипи. Те не обичат внезапните промени, риска, нарушаването на установените правила. Двойствени натури и може да изпадат в крайности. Понякога стават сателити на своите интимни половинки, колеги или началник. Често са в ролята на посредници, поемайки активите и пасивите от различни неща.

Луната се движи в знак Водолей. Всичко влиза в ритъм. Твърде неблагоприятно може да се окаже преместването на ново място. Не поемайте нова длъжност. Добре се удава конкретна работа, изискваща методичност и рационално мислене. Отложете дела свързани с организационни въпроси. Не трябва да търсите решение на своите проблеми при висшестоящи длъжностни лица, представители на органите на властта. В храненето си използвайте екологично чисти продукти, намалете количеството на сладкото. Уязвими са коленете, долната част на краката. Да не се тича, да не се върви продължително време или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими.

11-ти лунен ден до 16:11ч. Символ е огнения меч и короната. Ден на победата и безсмъртието. Един от най-силните енергийни дни. Свързан е с енергията Кундалини. Необходимо е предпазливост и внимание във всички дела. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Желателно е да не пипате железни предмети. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност и седящ начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно. Подходящо е за начало на гладуване. Заболяванията започнали в този период са по-опасни за жените.

12-я лунен ден (от 16:11ч до 16:49ч на следващия ден) обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Трябва да бъдем милосърдни, за да не бъдем лишени ние от милосърдие. И дума не може да става да се изпитва гняв, каквито и да е отрицателни емоции, да има спорове. Точно обратното, следва да се стремим към покой, уединение, любов към всичко, което ни обкръжава. Не е подходящо времето за хазартни игри, за търговски дела и всичко, което е свързано с материални придобивки. Да не се употребява груба храна, да се пият повече течности, натурални сокове с изключение на ябълкови. Сънищата сега не заслужават да им се обръща внимание. Да не се претоварва сърцето физически и емоционално.

Не е добре да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това състояние за дълго. Полезно е за занимания с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за обети за мълчание и медитации, както и за молитвени практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж.

Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Не е необходимо да се проявява бързане, припряност, а всичко да се остави да следва естественият си ритъм.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
10163 0

Свързани новини

Водещи новини