БМВ удари пешеходец край жп гарата

  • 10 октомври 2016 13:52

  • 1534
  • 2
БМВ удари пешеходец край жп гарата
© Getty Images/Guliver

Мъж на 41 години е пострадал при пресичане на ул. „Девня“ във Варна тази сутрин, съобщиха от областната дирекция на МВР. Пешеходецът бил ударен от „БМВ“, когато опитвал да прекоси пътното платно на неразрешено място.

Инцидентът станал малко след 8 ч. Зад волана на колата била 38-годишна жена, която според очевидци изпреварвала колона от автомобили.

Пострадалият е откаран в болница, където ще се изясни състоянието му. При пристигането на линейката той е бил в съзнание.

Последвайте канала на

Калина Христова
1534 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ГЙХХГЙ

2016.10.11 | 15:40

2
ТЪПАЦИТЕ КАРАТ НЕМСКИ КОЛИ. ДОБРЕ Е, ЧЕ ПУБЛИКУВАТЕ МАРКИТЕ НА АВТОМОБИЛИТЕ ИЗВЪРШИЛИ ПТП, ЗАЩОТО АКО СЕ НАПРАВИ СТАТИСТИКА ЩЕ СЕ ВИДИ КОИ СА "ДЖИГИТИЕ" В БЪЛГАРИЯ, А ОТ ТОВА МОГАТ ДА СЕ НАПРАВЯТ МНОГО ИЗВОДИ. КОЙТО РАЗБИРА ЕСТЕСТВЕНО.
бй

2016.10.10 | 23:20

1
"Пешеходецът бил ударен от „БМВ“, когато опитвал да прекоси пътното платно на неразрешено място." - ами как няма ? къде е тръгнал да пресича на неразрешено място ?! Минах оттам и да явно е много трудно да пресечеш 10 метра по-надолу на светофара, отколкото да се впуснеш между колите и да прескачаш разделителните прегради на платната......

Добави коментар

Водещи новини