В Шуменско спипаха четирима пияни водачи през уикенда

  • 10 октомври 2016 11:48

  • 1072
  • 0
В Шуменско спипаха четирима пияни водачи през уикенда
©

Четирима водачи са установени да шофират след употреба на алкохол в почивните дни в Шуменско. Това съобщиха от Областна дирекция на МВР- Шумен.

На ул.”Ген. Гурко” в Шумен водач на лек автомобил Нисан “Примера” с шуменска регистрация, навлязъл в лентата за насрещно движение и ударил движещият се лек автомобил БМВ с шуменска регистрация. При отработване на произшествието станало ясно, че водачът на нисана Н.Н. на 57 г. от Шумен управлявал с 3, 26 промила алкохол в издишания въздух. Отказал е да даде кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление, започнато е бързо производство.

В Смядово на кръстовище на улиците “Юрий Гагарин” и “Черноризец Храбър” за проверка е спрян водач на лек автомобил Фолксваген “Поло” с шуменска регистрация. Установено било, че зад волана е А.Я. на 56г. от Смядово, който шофира с 1, 77 промила алкохол. Водачът отказал да даде кръвна проба за анализ, задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление във Велики Преслав.

В село Вълнари е спрян водач на лек автомобил Фолксваген “Голф” с шуменска регистрация. Водачът А.А. на 20г. от същото село е тестван за алкохол. Дрегерът отчел 2, 02 промила. Дал е кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 час. Започнато е бързо производство.

На ул.”Македония” до кръстовището с ул.”Васил Друмев” в Шумен е спрян водач на лек автомобил Хонда ”Сивик” с шуменска регистрация. Автомобилът бил управляван от 20-годишния Т.Н. от село Боян. Установено е, че шофира 1,21 промила в издишания въздух на водача. Дал е кръвна проба за лабораторен анализ, задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.

Последвайте канала на

Калина Христова
1072 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини