Седмицата започва с облаци и дъжд

  • 10 октомври 2016 11:38

  • 15311
  • 0
Седмицата започва с облаци и дъжд
©

Седмицата започва с облачно и дъждовно време. През деня ще продължи да вали главно в Западна и Северна България, а повече слънце ще има над Югоизточна България. Температурите там ще достигнат до 20-22 градуса, а в Северозападна България температурите ще достигат едва 9-10 градуса.

Ще духа до умерен вятър от югоизток. През нощта и утре времето ще е предимно облачно. Отново ще има превалявания, като на отделни места те ще се усилват. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Минималните температури ще са между 6 и 11 градуса, а максималните – между 14 и 19 градуса, в Югоизточна България - до 21 градуса.

В сряда през деня преваляванията ще продължат, но вечерта постепенно ще спират и от запад облачността ще се разкъсва. Минималните температури ще са високи – между 8 и 13 градуса. Максималните ще са от 10-12 градуса в северозападната част от страната до 20-22 градуса в югоизточната.

В четвъртък сутрин в източните райони ще бъде ветровито. През деня ще преобладава слънчево време с максимални температури предимно между 14 и 19 градуса.

В петък облачността ще се увеличи и в събота на отделни места ще превали.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
15311 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини