Изнасилили едно от изчезналите момичета от дома в "Люлин"

  • 10 октомври 2016 10:58

  • 40442
  • 3
Изнасилили едно от изчезналите момичета от дома в "Люлин"
© СДВР

Столичната полиция е задържала мъж, за когото има подозрения, че е изнасилил едно от изчезналите момичета от дома за настаняване в столичният квартал "Люлин", съобщиха за Novini.bg от пресцентъра на СДВР.

Оттам добавиха, че по случая е образувано досъдебно производство и предстои материалите по него да бъдат предоставени на Софийската градска прокуратура.

Девойката е дала показания пред разследващите, като в момента се установява какво точно се е случило.

Момичето, чиято самоличност за момента от полицията не съобщават, е било открито на адрес в София, като първоначално мъжът не е бил намерен там. Вчера обаче той е арестуван и в момента се намира в ареста.

Две момичета и едно момче бяха в неизвестност близо два дни, след като избягаха от дома в "Люлин" на 7 октомври. Две от децата бяха намерени в село до Монтана, а третото в столицата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
40442 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
айде бе

2016.11.27 | 18:06

2
ТЕ МАЙ СИ ХОДЯТ ДОБРОВОЛНО, НЕ ЛИ? ИНАЧЕ КАТО КАК ТРИМКАТА СА ОТИШЛИ И КАКВО - ГЛЕДАЛИ ДВАМА КАК ИЗНАСИЛВАТ ТРЕТАТА И СИ МЪЛЧАЛИ, ТАКА ЛИ? ТОВА Е МАЙ ТОЧНО КАТО СЛУЧАЯ С ОНАЗИ ДЕТО УБИ НЯКАКЪВ И КАЗА, ЧЕ ОТИШЛА У ТЯХ САМА ПЪК ЧИЧОТО СЕ ОПИТАЛ ДА Я ИЗНАСИЛИ??

2016.11.27 | 18:06

3
Не е лошо да бъдеш проверен, може да си от гнусните чичковци!...

2016.10.12 | 21:01

1
те са деца бе... гнусните чичковци ли защитаваш?...

Добави коментар

Водещи новини