Разследват три жени за кражба на ток в Старозагорско

  • 10 октомври 2016 07:37

  • 1554
  • 0
Разследват три жени за кражба на ток в Старозагорско
©

Три жени са хванати да крадат ток в Старозагорско само за ден, информираха от полицията.

При съвместна акция на служители на Районното полицейско управление в Казанлък и служители на "EVN България" е извършена проверка на електромер, отчитащ консумирана еленергия на жилище в Казанлък,в жк "Изток", обитавано от 43- годишната М.И. При проверката са констатирани нарушение на целостта на кутията и наличие на манипулация на електромера, като е установено отчитане с 68,71% по-малко от реално консумираната еленергия. Образувано е досъдебно производство по случая.

Още две жени пък са хванати след проверка на сигнали. Служители на Първо районно управление „Полиция” в Стара Загора са извършили проверка на получен сигнал за неправомерно присъединяване към електро-преносната мрежа в с. Загоре. На място е установено, че 32-годишната Е.С. от същото село е осъществила неправомерно присъединяване и е създала условия за непълно отчитане на употребената електрическа енергия.

Същото е направила и 33-годишната Т.К. от старозагорското село Калитиново, за да не плаща потребена енергия. По двата случая са образувани бързи производства.

Последвайте канала на

Калина Христова
1554 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини