Намериха изчезналите деца от дома в Люлин (обновена+видео)

  • 09 октомври 2016 10:19

  • 32458
  • 1
Намериха изчезналите деца от дома в Люлин (обновена+видео)
© СДВР

Намериха трите деца, които изчезнаха на 7 октомври от дома от семеен тип в столичния  жк "Люлин". Те са в добро състояние, но все още не са върнати в дома, а от полицията отказват да дадт повече информация по случая.

Контрол в дома има и то доста добър. С децата винаги има възрастен човек. Това каза пред камерите на Нова телевизия Ива Веселинова, директор на дома. Все още не можем да кажем какво точно се е случило. Може би става въпрос за някаква детска игра и фантазия. Може би е зов за внимание, макар че те са обградени от много внимание. Тук работят много добри специалисти и ако децата имат нужда от помощ, тя ще им бъде осигурена. Няма никакви пропуски в контрола. Децата са живи и здрави. Чакаме обаждане от полицията, за да си ги приберем. Повече не мога да кажа нищо, допълни Веселинова.

Късно снощи и трите деца, напуснали Дома от семеен тип в ж.к. „Люлин“ бяха намерени, съобщиха официално от МВР. Две от децата са открити в извън столицата, едно от момичетата  - в района на София. Децата са в добро здравословно състояние. Полицаите от СДВР, психолози и инспектори от Детска педагогическа стая продължават работата за изясняване на всички обстоятелства, свързани с часовете на отсъствието им от дома.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
32458 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
цв цв

2016.10.10 | 13:02

1
Бъдещето на булгаристан на татю убавите сиганета..те ще възродят..бълхар ското само герб партията на помаците циганите и комунистите от бсп да жувей..дпс

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини