Денят е благоприятен за развитие на партньорските отношения

  • 09 октомври 2016 07:04

  • 49
  • 0
Денят е благоприятен за развитие на партньорските отношения
©

Родените на 9, 18 и 27, както и хората със съдба 9, трябва да направят избор и да работят по-активно на духовно ниво чрез силата на своята мисъл.

Това може да бъде израстване чрез четене на литература, свързана с новата епоха на духа, философски прозрения, занимания с различни жанрове на изкуството, грижа за опазване на околната среда, практикуване на различни духовни техники. Важно е да постигнат хармония със самите себе си, да имат силата да отстояват избора и пътя си.

Луната е в земния кардинален знак Козирог. В дните, когато Луната се намира в този знак, всичко е подчинено на чувството на дълг и отговорност. Ключовите думи са точност, акуратност, твърдост. Най-идеалното време за действия, които се нуждаят от точен и пресметлив разчет. Повишава се чувството за самоотверженост, способността да се движим към набелязаните цели без компромиси, напряко. Не се плашете да решавате трудни задачи, но избягвайте да са семейни проблеми. За тях трябва повишена чувствителност в емоционален план. През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. При Луна в Козирог е добре всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък. Уязвими са кожата, коленете, костите, жлъчен мехур. След 19:52ч Луната преминава на празен ход.

9-ти лунен ден до 14:47ч. Това е напрегната взаимовръзка, която се характеризира с рязка и активна енергия, която търси изход да излезе и в дадения случай се възприема негативно. Съществува необходимост от енергийно разрешение между съзнателното и безсъзнателното у нас, нашата реакция на енергията на деня определя равнището на нашата осъзнатост. В 9-ти лунен ден често се заблуждаваме, появяват се въпроси от подсъзнанието като тревожни сънища, необясними дневни страхове, фобии. Важно е да контролираме емоциите и при неуравновесеност да анализираме, кое е довело до това, но причините трябва да търсим вътре в нас. Ако вътрешното състояние се наруши, желателно е малко време да прекараме в резонансна обстановка: след пребиваването сред много хора, да останем в тясно общуване или уединение. На равнището на тялото денят е свързан с гърдите. Не е добър признак, ако ви болят гърдите, ребрата. Междуребрената невралгия е знак за емоционална неуравновесеност.

10-ти лунен ден започва от 14:47ч и продължава до 15:30ч на следващия ден. Денят е благоприятен за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контакти. Семейство, създадено в това време има всички шансове да се превърне в могъщ род с предаване от поколение в поколение на традиции и реликви. Също така е много подходящ ден за сключване на брак на двойка, която иска много деца. Полезни и ефективни са особено сега водните процедури, къпането. Ако в този ден все пак чувствате упадък на силите и лошо настроение, ще трябва кардинално да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете със здравето си. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Всички дела вървят добре. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда.

Секс - Това е най-подходящото време за зачеване на дете (10-и л. д). Поради тази причина, сексът трябва да бъде празничен и ако е възможно - богат на оргазми. Според най-новите научни данни, детето заченато по време на секс без оргазъм, често боледува и има по-малко късмет в живота и обратно, детето което е заченато по време на оргазмен секс, има добро здраве, по-високи умствени способности и устойчив характер.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
49 0

Свързани новини

Водещи новини