Страшен скандал в парламента! Димитър Главчев прекрати заседанието (обновена+видео)

  • 07 октомври 2016 11:17

  • 25699
  • 23
Страшен скандал в парламента! Димитър Главчев прекрати заседанието (обновена+видео)
© Novini.bg

Поредният голям скандал между ГЕРБ и БСП се разигра тази сутрин в парламента.

Причина за нажежаването на страстите стана прочетената декларация от Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. С подмяната на кандидатурата на Ирина Бокова Бойко Борисов се самоунищожи, започна тя. Премиерът извърши предателство. Ние искаме да знаем, кои чужди държави Ви наредиха да издигнате кандидатурата на Кристалина Георгиева? Вчера казахте, че няма да дадате още 4 години власт на една комунистка. Аз питам, ако това е причина за оттегляне на кандидатурата на г-жа Бокова, как вие управлявате? Не сте ли бивш член на БКП? Защо изтигате кандидат за президент бивш партиен секретар, попита още Нинова.

Ще изнеса и още факти. България има намерение да реши демографската криза като заселваме трайно бежанци. Тези думи бяха казани първо от Кристалина Георгиева. Решението е прието и на заседание на Министерски съвет. На бежанците ще се плащат здравни осигуровки и детски надбавки. Това е недопустимо. Кога ще платите на милионите безработни българи здравните осигуровки? Питахте ли някой дали да водите тази политика, продължи Нинова.

Тук от ГЕРБ започнаха да подхвърлят реплики и да правят опити да прекъснат изказването на червената лидерка. Председателят на парламента Димитър Галвчев на няколко пъти направи забележки и призова за ред в залата. Кулминацията беше достигната, когато на трибуната излезе депутатът от ГЕРБ Георг Георгиев, който отговори на Нинова. Поредната доза лъжи и измислици от страна на опозицията, започна той. Веднага от страна на БСП започнаха скандирания "Оставка" и тропане по банките.

Видимо изнервен Галвчев направи отново няколко забележки и предупреждения, но след като от БСП не спряха да скандират и тропат Главчев обяви: Прекратявам днешното пленарно заседание. Следващото ще се проведе сряда, от 9:00 часа и удари парламентарния звънец. Веднага след това Таско Ерменков и Желю Бойчев от БСП разпънаха знаме, на което пишеше " Те поГЕРБаха България".

В кулоарите на парламента от ГЕРБ коментираха ситуацията. Откакто г-жа Нинова е председател на партията, БСП всеки ден казва по една лъжа, обяви Цвета Караянчева. Днес бяха наговорени един куп лъжи. С навлизането в предизборна кампания, българските граждани ще стават свидетели на циркове от страна на БСП, с които от партията да привличат вниманието върху себе си. ГЕРБ няма алтернатива като управление, каза още тя. Учуден съм, че от опозицията сами се лишиха от правото си на парламентарен контрол, допълни я Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в. Няма да допусна пленарната зала на българското Народно събрание да се превръща в цирк. Няколко пъти предупредих, че ще прекъсна заседанието, защото нямаше ред и условия за нормална работа в залата, разкри той.

Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в ни изненада с това глупаво и страхливо решение за прекратяване на пленарното заседание, отговори Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. За прекратеното заседание да обвинят г-н Главчев. Защо прекратява заседанието, някой да го е карал? Можехме да си продължим контрола, каза още тя.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
25699 23

Свързани новини

Коментари 23

Добави коментар
зрител

2016.10.09 | 12:27

23
Като гледах видеото видях грозно поведение на червените анти българи, които не дадоха право на отговор. Видя се, че червените фашаги се бяха подготвили предварително за тази провокация- носеха и развяваха знамена с гьобелсово съдържание. Какви ли още мръсни номера са приготвили по време на кампанията? И всички в името на неутолимия стремеж за кражби и власт! Тия хора искат хаос и кръв!

2016.10.08 | 02:20

17
Бойко Борисов, кога той или баща му е бил в БКП... може да се е излъгал като сополив тинейджър да е член там... но не може да сравнявате тяхното семейството с това на Бокова - от най-висшата номенклатура... За Цачева същата работа - партийно секретарче преди 89-та, някъде си на регионално нивце. Бойко Борисов набра точки покрай Царя а не покрай върхушката на БКП. Бил бодигард влечало го полицейска кариера - няма как да не станеш такъв по онова време ако нямаш членска карта... А Боква е такъв тип че и без членска карта по онова време може да стане не полицай а директно министър

2016.10.08 | 09:09

22
о боко е херувимче без крилца ,кралцата му паднали ,когато с мафиотите откровено бил приятел , после му дошъл акъла ,на тато и царя бил гавазин ,цвачева и тя ангелче ,но вече с крилца ,понакога когато и идва си взема от тези с крилцата ,ама не съм сигурен ,само бокова е лоша кому ниска ,кому висока ,ама хората ,в чужбина са я оценили по достойнство ,за разлика от нашите курви и педали

2016.10.08 | 02:22

21
Корнелия Нинова казва много верни неща

2016.10.08 | 02:21

19
Червените са безродници защитаващи руските интереси в ущърб на България !!!

2016.10.08 | 02:22

20
Точно така, защитават руските интереси в Марица-1 и Марица-З, във базите, предоставени на други държави!
Даная

2016.10.08 | 02:21

18
И какво като има оставка,някой дава ли си сметка какво следва ,хаос,безредие,отново крадене без контролно,няма стабилно правителство а временно,всичко което правят ГЕРБ се спира или унищожава и започваме пак по модела на БСП който ни докара до блатото от което се излиза трудно,Б.Б защитавал чежди интереси, А БСП не защитава ли само руските,не е ли добре да имаме отворена политика към всички държави и да се разбираме прекрасно с всички вместо да държим само за една държава,която пък от своя страна ще си прави с нас каквото си иска защото сме и клекнали и оставаме разбера се пак в робство ,но този народ май винаги е бил така,говорят ни за достойнство,достойнство може да имаш ако не си зависим и се защищаваш умело,ние сме малка държава и такова едва ли ще има въпреки че има и др.малки държави които водят много добра политика с останалия свят.Винаги зависим от по големите държави и това няма как да се промени просто защото сме малки ,обаче да се ядем от вътре кой чии интереси следва е глупаво и ненормално въобще да се говори.

2016.10.07 | 22:48

5
А преди 1989 г. се криеше на БКП под полата?
Т 34

2016.10.08 | 02:19

15
Така ще е, защото само в България от всички бивши соц. държави не се прие закон за лустрацията.Затова все още управлява ДС и БКП преименувана в БСП терористична и мафиотска структура провеждаща антибългарска политика в полза на чужда държава.

2016.10.08 | 02:19

16
когато нашите управници се издънят почват да се оправдават с БКП и ДС а когато се готвят за голяма далавера за сметка на народа почват да говорят за ЕС и НАТО .

2016.10.07 | 22:47

4
не си танк и то руски ,краварска подлога от най-долните ,на тая основа гутиереш за шеф на оон няма да го изберат защото бил социалист ,глупости на търкалета ,какъвто и да е по убеждения ,човека трябва да бъде преди всичко =ЧОВЕК !
СЦЕНАРИСТ

2016.10.07 | 22:50

14
Театър с димна завеса за публиката. ГЕРБ=БСП! Нахъсват електората, както с уж "Костинбродската афера" Резултата-"смъртния" враг Мая, единодушно назначена за Омбудсман, Росен Желязков, назначен за шеф на електронното правителство...Тъпи български говеда...
Гост

2016.10.07 | 22:49

13
Права е ! ГЕРБ да си ходи !
Рис

2016.10.07 | 22:49

12
Боико курво върви си педал
БСП, ЛЪЖАТА И МИЛИОНЕРИТЕ ОЛИГАРСИ

2016.10.07 | 22:49

10
ДРУГАРИ БСП ВЕЧЕ НЕ Е СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ. ТЯ Е НАЙ-ОЛИГАРХИЧНАТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ. КАКВИ СОЦИАЛИСТИ МОГАТ ДА БЪДАТ ГЕРГОВ, ДОБРЕВ, ОВЧАРОВ, СТОЙНЕВ, ЯНКОВ,УЗУНОВ..... ? ТОВА СА КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ ПРИДОБИЛИ КАПИТАЛА СИ ПО КРИМИНАЛЕН НАЧИН. КАК СТАНАХА НАБЪРЗО МИЛИОНЕРИ ? СЪС СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ЛИ ? ЦИНИЧНО Е ТАКИВА ДРУГАРИ ДА СЕ НАРИЧАТ СОЦИАЛИСТИ. А ОЩЕ ПО ЦИНИЧНО Е ,ЧЕ ТОЧНО ДРУГАРКАТА НИНОВА ГИ ПРЕДЛОЖИ ЗА ЧЛЕНОВЕ НА ИБ НА БСП. ДЯДО БЛАГОЕВ СЕ ОБРЪЩА В ГРОБА СИ ОТ ТАКИВА СВОИ НАСЛЕДНИЦИ. АЗ СЪМ СОЦИАЛИСТКА НО СЕ СРАМУВАМ ОТ ТАКИВА СЪПАРТИЙЦИ. ТЕ СА ПОЗОР ЗА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ. КАКВО СТАНА С ДОПИТВАНЕТО КОЕТО НАПРАВИХТЕ ОТНОСНО КАНДИДАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ ИЗДИГНАТ ОТ БСП ? ИМЕТО НА ТОЗИ ГЕНЕРАЛ НЕ ПРИСЪСТВА В НИТО ЕДНА ПАРТИЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ. КОЙ ЕДНОЛИЧНО ГО ПОСОЧИ КАТО ИЗЛЪГА ВСИЧКИ СОЦИАЛИСТИ УЧАСТВАЛИ В ДОПИТВАНЕТО ?

2016.10.07 | 22:49

11
Дядо Благоев като се обръща, ти иди и го завий, че да не настине!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини