Разкриха най-пазената тайна за Алф

  • 07 октомври 2016 11:39

  • 67962
  • 4
Разкриха най-пазената тайна за Алф
©

Много хора искаха през годините да научат най-голямата тайна на Алф и това вече се случи. Най-голямата тайна на Алф дали той е кукла или е облечен човек, разкри актрисата Ан Шедийн, която играеше ролята на Кейт Танер в обичания от всички българи сериал с участието на Алф, пише actualno.com.

Алф е кукла, която се движи от двама актьори, обясни Ан Шедийн. Единият движи устата и едната ръка, а вторият останалата част от тялото. Има и трети човек, който се грижи за визията на Алф – реше косата му, оправя козината.

Актьорите стоят на повдигната сцена, за да могат кукловодите да бъдат в ниското. В понеделник получават сценария и репликите за новия епизод. От вторник до четвъртък ги разучават, а в петък снимат. Бавно, по 12 до 14 часа дневно, защото трябва да сменят много елементи в декорите.

Технически е било изключително трудно, защото за да отиде един актьор от сцена в едната стая до сцена в кухнята, трябва да бъдат запълнени дупките, в които стоят кукловодите на Алф, разкри и тази тайна Ан Шедийн.

* Мичу Месарош е актьорът в костюма на Алф. Пол Фуско управлява куклата Алф, озвучава гласа на Алф, и е един от продуцентите.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
67962 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
GLUPOSTI

2016.10.24 | 23:32

4
АЛФ е истински ! Не вярвайте на простотии ,че бил кукла или каквото и да е ! Просто гледайте сериала и преценете ! АЛФ е истински и е много готин при това !
акситен

2016.10.10 | 09:47

3
Малко не са се подготвили добре от сайта. В някои от сцените Алф е игран от този актьор в костюм - например като го дават как тича и др.. Но понеже вътре в него е било доста горещо, когато е можело са използвали кукла.

2016.10.08 | 23:07

2
Е, нали Михали (Мичу) Месарош, който наскоро почина го е играл.
Крум

2016.10.08 | 12:23

1
Ми, тя Росито откъде да знае какво са писали в тоз сайт. :-) Така де!

Добави коментар

Водещи новини