Сблъсък в ефир заради мегаскандала Кристалина Георгиева - Ирина Бокова

  • 07 октомври 2016 08:29

  • 13371
  • 21
Сблъсък в ефир заради мегаскандала Кристалина Георгиева - Ирина Бокова
©

"Нека говорим по същество, а не предизборно. Бойко Борисов взе едно много тежко решение, за да направят последен опит да имаме кандидат от Източна Европа. Имахме сериозна подкрепа за този избор, че Кристалина Георгиева има големи шансове. До последно Русия казваше, че ще бъде от Източна Европа. Това заяви Андрей Ковачев в ефира на БТВ.

"Това дали има гаф не е тема за обсъждане, има, и това е ясно. Едно правителство да има двама кандидати за ООН е абсурд. Двете български кандидатури се обезсилиха и Гутереш бързо бързо взе превес. Правителството показа дълбок непрофесионализъм и се надявам в това решение на кабинета да не е имало някаква умисъл, защото тогава е страшно", каза Валери Жаблянов от БСП.

"Зад Ирина Бокова стояхме дотогава, докато не разбрахме, че няма шансове и нямаше подкрепата", добави Ковачев.

"Съжалявам, че Бълагрия се изложи по този начин", отвърна Жаблянов. Това правителство на Борисов е слабо. Г-н Борисов е слаб премиер, той не мисли, затова му искаме оставката", категоричен е той.

"България направи максималното, за да има кандидат от Източна Европа, всички говориха, че на този пост е трябвало да застане жена. Вие искате да превърнете провала на Бокова в начин, чрез който да свалите кабинета, това вашето е чиста предизборна агитация", отвърна Андрей Ковачев на Жаблянов във връзка с исканата от БСП оставка на правителството.

"Когато се занимаваме с подобни организации и случаи трябва да имаме реална представа къде се намираме. И това важи най-вече за премиера, който си мисли, че в момента решава проблемите на Европа, за съжаление е той", обясни Жаблянов. И допълни, че  е най-добре министър-председателят да си оправи оградата на границата, а не да се занимава с глупости.

"Г-жа Бокова беше доста преди Кристалина Георгиева на гласуването. Къде ще е отговорността за това. Г-н Борисов можеше спокойно да не предприема това действие, за да не създава предизборна обстановка",  отсече депутатът от БСП.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
13371 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар
ПАЗИ БОЖЕ БЪЛГАРИЯ ОТ руски ПИЯН И БЕДЕН БОТУШ

2016.10.27 | 12:35

21
ОМЪРЗНА МИ ОТ ПРОДАЖНИ комунистически ПЕДАЛИ рубладжии
ПАЗИ БОЖЕ БЪЛГАРИЯ ОТ руски ПИЯН И БЕДЕН БОТУШ

2016.10.27 | 12:35

20
ОМЪРЗНА МИ ОТ ПРОДАЖНИ комунистически ПЕДАЛИ рубладжии
ОТБЕЛЯЗВАМ

2016.10.08 | 17:08

18
Провалът на Бокова и Георгиева е личен провал на АЗБойко Борисов. Номинациите са на Премиера, а не мои или твои!

2016.10.08 | 17:09

19
лижеш драги ,който не уважавам ,не му пиша името и поста с главна буква

2016.10.08 | 17:08

17
проблема при боко са ушите ,голями са и шепота на голямите началници долавя и мигом се навежда ,уж за доброто на народа ,пък обратното излиза и ако глухота го хване ,с поклоните ще спре и за народа си ще работи и по добре

2016.10.08 | 17:06

14
Винаги съм гласувал за ГЕРБ. Ковачев ми е бил винаги симпатичен. Но след провала на Борисов с номинациите на Бокова, Георгиева и Цачева- прогледнах! Никога повече ГЕРБ!

2016.10.08 | 17:07

16
Така е.и ще ни докара много цигани защото слуша изперкалата бабичка меркел

2016.10.08 | 17:07

15
Станахме двама. Аз бих добавил недоразумението Плювню и последното - травестита Цачева. А като сложим наведената политика на Тиквата, в резултат на която всеки си бърше гъза с нас - чашата съвсем преля. В допълнение - изборните фалшификации, заиграването с мангустите и погазване на закона в техен интерес, мигрантите, мачкането на фирми, които не са "от нашите"...... Благодаря, никога повече ГЕРБ!!!!
НИНОВА ,ЛЪЖАТА И МИЛИОНЕРИТЕ ОЛИГАРСИ

2016.10.08 | 17:06

13
ДРУГАРИ БСП ВЕЧЕ НЕ Е СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ. ТЯ Е НАЙ-ОЛИГАРХИЧНАТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ. КАКВИ СОЦИАЛИСТИ МОГАТ ДА БЪДАТ ГЕРГОВ, ДОБРЕВ, ОВЧАРОВ, СТОЙНЕВ, ЯНКОВ,УЗУНОВ..... ? ТОВА СА КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ ПРИДОБИЛИ КАПИТАЛА СИ ПО КРИМИНАЛЕН НАЧИН. КАК СТАНАХА НАБЪРЗО МИЛИОНЕРИ ? СЪС СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ЛИ ? ЦИНИЧНО Е ТАКИВА ДРУГАРИ ДА СЕ НАРИЧАТ СОЦИАЛИСТИ. А ОЩЕ ПО ЦИНИЧНО Е ,ЧЕ ТОЧНО ДРУГАРКАТА НИНОВА ГИ ПРЕДЛОЖИ ЗА ЧЛЕНОВЕ НА ИБ НА БСП. ДЯДО БЛАГОЕВ СЕ ОБРЪЩА В ГРОБА СИ ОТ ТАКИВА СВОИ НАСЛЕДНИЦИ. АЗ СЪМ СОЦИАЛИСТКА НО СЕ СРАМУВАМ ОТ ТАКИВА СЪПАРТИЙЦИ. ТЕ СА ПОЗОР ЗА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ. КАКВО СТАНА С ДОПИТВАНЕТО КОЕТО НАПРАВИХТЕ ОТНОСНО КАНДИДАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ ИЗДИГНАТ ОТ БСП ? ИМЕТО НА ТОЗИ ГЕНЕРАЛ НЕ ПРИСЪСТВА В НИТО ЕДНА ПАРТИЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ. КОЙ ЕДНОЛИЧНО ГО ПОСОЧИ КАТО ИЗЛЪГА ВСИЧКИ СОЦИАЛИСТИ УЧАСТВАЛИ В ДОПИТВАНЕТО ?
ТИМ

2016.10.08 | 17:06

12
Всеки знаеше как ще свърши това фиаско. надали някой е вярвал, че Кр. Георгиева може да се класира! Вбесяващото беше, че премиерът се опитваше да ни убеди в обратното, и то не, защото го вярваше, а защото безропотно изпълняваше всяка прищявка на Меркел! Така ще стане и с бежанците! Той вече се е съгласил България да бъде буферната зона на Европа! И това, че ни подхвърлят жълти стотинки, не е случайно. Те просто си плащат наем за съхранение на опасна стока.....
Равнение на сев-изт!

2016.10.08 | 17:05

11
МАМАТА на нацията Цуца била http://bit.ly/2dQ3e4t най-близка рода на Христо Добрев Стоянов (Дико) - партизанин от Нар. бойна дружина „Чавдар“ и партиз. отряд „Хр. Кърпачев“; зам.-нач. на Ген. щаб на БНА (1960–1968), зам.-мин. на нар. отбрана и ком. на ПВО и ВВС (1968–1973), първи зам.-мин. на нар. отбрана и ком. Сухоп. войски (1973–1987); канд.-член и член на ЦК на БКП (несменяем - 1/4 век); 1980-1989 е зам.-главноком. на Обединените въоръжени сили на Варшавския договор?! Фатмака с лампази Пацо-гимията на МАМАТА на нацията бил възпитаник на ЛенинГрадската ВоеноМорска Академия, откъдето си е довел и РУСКИНЯ за жена! Не е ясно вкъщи заповедите на руски ли се издават за да се изпълняват по български?!
ПАЗИ БОЖЕ БЪЛГАРИЯ ОТ руски ПИЯН И БЕДЕН БОТУШ

2016.10.08 | 17:02

10
ОМЪРЗНА МИ ОТ ПРОДАЖНИ комунистически ПЕДАЛИ рубладжии
ПАЗИ БОЖЕ БЪЛГАРИЯ ОТ руски ПИЯН И БЕДЕН БОТУШ

2016.10.08 | 17:01

9
ОМЪРЗНА МИ ОТ ПРОДАЖНИ комунистически ПЕДАЛИ рубладжии

Добави коментар

Водещи новини