Витков: Ние излизаме от ЦИК и цирка, нека другите акробати се състезават (видео)

  • 07 октомври 2016 08:01

  • 6352
  • 2
Витков: Ние излизаме от ЦИК и цирка, нека другите акробати се състезават (видео)
©

"Не се случи регистрацията на нашата коалиция, а това е голямо разочарование за всички, които участват и се погрижиха за всичко относно нея". Имаме достатъчно събрани подписи, просто те са отишли другаде, ще обжалваме решението на ЦИК. Това заяви Светослав Витков в ефира на БТВ.

"Доста помия се изля вурху мен, свързана с ДС и т.н, и всичко това има за цел да ни провали. Това с нашата кандидатура пречи на  някого и на едни бъдещи планове. Съюзът обаче продължава и светсните хора виждат развитието. Когато се създава един съюз има хора, които искат да правят сечено и част от тях успяха. Ние продължаваме, грешките са отчетени, а виновниците ще си понесат наказанието", добави той.

Витков допълни, че са готови за следващите избори.

"Номерът ни беше ясен, номер едно, но изборите са  просто една технология, така че нека всички, които ни подкрепят да гласуват за нас на следващите избори", зове Светослав Витков.

"Това с кражбата на лични данни е ужасно. Непосилно е да събереш 10 000 подписа на улицата, но аз мисля, че тази подписка не означава нищо. Ние излизаме от ЦИК и цирка, и нека другите акробати се състезават", каза още той.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
6352 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
LORDA

2016.10.09 | 00:48

2
Тези двамката искам да ги чукам в устата !

2016.10.07 | 11:05

1
Да се внушава: "1.Всичко е цирк; Всички са маскари"! Ай тролчета - припявайте на Витков!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини