Бандерас във фейсбук: Невъзможно е да не се влюбиш в България

  • 07 октомври 2016 07:18

  • 40340
  • 1
Бандерас във фейсбук: Невъзможно е да не се влюбиш в България
©

Антонио Бандерас е у нас за снимките на екшъна "Stoic". Звездата написа във Фейсбук „Поздрави от София", като не пропусна да преведе статуса си и на испански, пише elitno.com.

Камерите се въртят в квартала на богатите „Делта хил" край пернишкото село Кладница вече трети ден в къщата на бизнесмена Михаил Николов. Още преди седмица в затворения жилищен комплекс докараха американски полицейски коли, камиони и телевизионна апаратура, подготвяйки старта на снимките, пише "Стандарт".

Режисьор на лентата е израелецът Исак Флорентин. Бандерас ще се превъплати в ролята на адвокат, чието семейство е избито. Той се зарича да открие убийците на съпругата и дъщеря си и дава обет за мълчание, докато не си отмъсти. Снимачният процес ще продължи шест седмици.

Жителите на Кладница се надяват да зърнат чаровния испанец. Местните баби ще му омесят баница и ще го черпят с айрян. Това е поредната лента, която Антонио снима в страната ни след "Аутомата", "Непобедимите" „Кодът", "Сигурност".

Бандерас преди време трогна хиляди, след като написа на профила си във Фейсбук: „Невъзможно е да не се влюбиш в България. Благодаря за всичката любов." Скоро се очаква той да се превъплати и в образа на легендарния дизайнер Джани Версаче.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
40340 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Hahaha

2017.03.10 | 00:53

1
Пуснали са му някоя красива българка да е.. :)))

Добави коментар

Водещи новини