Луната е в космическа почивка, вижте какво означава това

  • 07 октомври 2016 06:49

  • 13287
  • 0
Луната е в космическа почивка, вижте какво означава това
©

Душите, които са родени на 7, 16, 25 и имат съдба 7, принадлежат към общата матрица. Седем има много силна вибрация. На пръв поглед са дистанцирани, хладни, егоцентрични и вглъбени в своите проблеми, не допускат човек в личния си свят.

В предишните си животи са били аскети, алхимици, философи, издигнати и властни личности, които са имали уединен и изолиран живот от обществото. В този живот трябва да се научат да работят с емоциите и с енергията на любовта. Да се научат да не се страхуват и да не се изолират, което може да им създаде проблеми.

Луната е в знак Стрелец. Период на висока емоционална активност. В хората се проявява потребност да поучават другите, затова управлявайки своите емоции, може обективно да направляваме мисленето на околните в нужното русло. Удачен момент за тези, които искат да разпространят своите идеи сред масите. Благоприятно време за делови мероприятия, за публични изяви. Рекламни кампании започнали в този период ще бъдат максимално ефективни. Добро време за финансово-кредитна и юридическа дейност.

От 09:27 до 23:41ч Луната е в космическа почивка. Почивайте и вие, не предприемайте важни дела или пък вършете обичайните неща и довършвайте започнатото. В 23:41ч Луната преминава в знак Козирог.

7-ми лунен ден е до 13:10ч. Информацията за него важи от вчера..

8-ми лунен ден започва от 13:10ч и продължава до 14:00ч на следващия ден. Съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всеки път възкръсва от пепелта. Същото се случва и с човека, както на психическо, така и на клетъчно равнище. Ако сравним лунните фази, то първите седем дена са периода на какавидата, а втората фаза - период на пеперудата. Натрупаният от вас потенциал започва да придобива форма. Всичко, което е било обмислено и направено до момента, преминава в качествено ново състояние. Може да се появи емоционална нестабилност, безпричинна смяна в настроенията.

Това да не ви смущава, защото е естествено при преобразование на личността - старите мисловни модели се заменят с нови или се преобразуват в съвършено различни. Даденият период е винаги сложен. Колкото е по-тънко преобразованието, толкова по неспокойно може да мине.

По тези причини е желателно да се ограничите от присъствието в големи и шумни компании. Да проведете времето обаче в компанията на близки и верни приятели може.

Секс - В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да го избегнете и само може да се отдадете на четене на книги и теоретично усвояване на сексуални техники. Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
13287 0

Свързани новини

Водещи новини