Перата поиска от Борисов акция за претърсване на джамиите

  • 06 октомври 2016 18:51

  • 35239
  • 3
Перата поиска от Борисов акция за претърсване на джамиите
© Булфото

Неформални граждански отряди за опазване на българската граница настояха в открито писмо до парламента и министър председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г държавните органи спешно да започнат акция за претърсване на джамиите в страната.

От утре в Бургас започва нова протестна вълна срещу бежанския поток. Демонстрации ще има в още три града София, Варна и Велико Търново. Те се организират от доброволчески организации, каза пред Дарик Петър Низамов-Перата, който до месец застава пред съда за незаконен лов на бежанци със „свински опашки".

Низамов директно заяви, че мюсюлманските храмове в страната са превърнати в нелегални складове за оръжия. Той твърди, че разполага с конкретна информация за базите, където се съхраняват боеприпасите и е готов да съдейства на властите. Според него подобни база имало и в Бургас- в комплекс „Възраждане". Перата обаче отказа да назове своите източници.

Низамов настоява армията ни да охранява границата с танкове, а униформените да дават клетва, че ще я пазят, дори с цената на живота си.

Според него бежанските центрове трябва да бъдат изнесени извън населените места, а мобилните комуникации в обособените зони да бъдат заглушени със специални устройства.

Петър Низамов заяви още, че Бургас вече е в ход създаването на нова организация - контрапункт на Българския хелзинкски комитет.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
35239 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
"чакаме Те,брат......!"

2016.10.07 | 10:09

3
P.S.от Голямата Рижа и Димчо Зъболекаря
фесБойко мазната свиня

2016.10.07 | 08:24

1
Бай Миле чакал Бойко.

2016.10.07 | 08:37

2
излизайте на протест сега, за да не ви е*ат мургавите утре

Добави коментар

Водещи новини