Рени на война с Ивана! Извади мръсните тайни на Пайнера

  • 06 октомври 2016 14:55

  • 18957
  • 3
Рени на война с Ивана! Извади мръсните тайни на Пайнера
©

Фолк певицата Рени извади мръсните тайни на компанията „Пайнер”. Оказа се, че изпълнителката има тайна вражда с фолк певицата Ивана, която тлее от години.  В разговор с Емануела във „ВИП брадър”, Рени разкри за сблъсъците в компанията.

Оказа се, е изпълнителката никак не е долюбвала продуцента, заради процента, който взимала от участията си. Пайнера й взимал по-голямата част от хонорара, а Рени не спирала и за миг да се бунтува, пише „България днес”. Положението обаче станало нетърпимо, когато се появила и голямата звезда на Пайнер — Ивана.

„В един момент се появи Ивана и се съгласи с Митко да делят по равно. Никой до тогава не го беше правил. И като клекна тя, той реши, че всяка може да клекне и започна да изисква същото и от нас. Не бях съгласна и Пайнера оряза участията ми”, разказва Рени недоволно.

Оттогава напрежението между нея и Ивана се реже като с нож, а изпълнителката не крие, че колежката й е една от причините да си тръгне. Двете въобще не се понасят, а след случилото се Рени решава завинаги да се махне от "Пайнер". В момента изпълнителката ожесточено се бори, за да пробие пред по-младите си колежки. Тя е решила да се продуцира сама, а това й създава доста проблеми.

„Трябват ми пари, защото след развода нищо нямам. Борис ми взе всичко — колата, апартамента, парите. Затова и влязох във „ВИП брадър”. Трябва малко да закърпя положението”, споделя още фолк звездата.

Последвайте канала на

Novini.bg
18957 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Тракторист

2017.04.20 | 02:18

3
И двете са за ..оран, обаче на Ренито плуга ще оре на по дълбоко..

2017.04.16 | 09:29

2
Така е като се омъжи за чифут.

2017.04.16 | 09:29

1
Чакайте, че нещо се обърках. От една страна Пайнера взимал по-голямата част от хонорарите, от друга страна Ивана "клекнала" да делят 50:50 и онзи решил да иска същото от тях?!?

Добави коментар

Водещи новини