Бареков: Кабинетът "Борисов-2" вкара България в трета национална катастрофа

  • 06 октомври 2016 14:18

  • 22368
  • 17
Бареков: Кабинетът "Борисов-2" вкара България в трета национална катастрофа
© ББЦ

Евродепутатът Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва остро коментира събитията около двете български кандидатури за поста на генерален секретар на ООН, съобщи Пресцентърът на ПП "България без цензура". По думите му случилото се с Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование показа колко наивно може да бъде подхлъзнато едно неграмотно и неуко правителство.

След страшната бъркотия, която сътвори кабинетът "Борисов 2" на световната сцена и направи България за посмешище, няма никакъв смисъл да му се иска оставката у нас. Отдавна Европа и САЩ вдигнаха на този кабинет червен картон. Лидери като Меркел, Юнкер и Обама държат в изкуствена кома кабинета "Борисов 2", за да го използват докрай да свърши мръсната работа на ЕС. Случилото се с Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование показа колко наивно може да бъде подхлъзнато едно неграмотно и неуко правителство. По-страшното тепърва предстои. Срещу 108 млн. евро кабинетът е поел ангажимент да си прибере обратно няколко хиляди бежанци от Германия и Централна Европа. Това са пари, дадени само за изграждане на бежански лагери и нищо друго, заявява Бареков.

Съдбата на България, подготвена от този кабинет, е равна на трета национална катастрофа, защото ще бъдем изключени от ЕС и превърнати в буферна зона за бежанската вълна, която ще приижда от Изток и ще се връща от Запад. Тоталният крах на международната сцена на този кабинет показва, че ГЕРБ като псевдодясна партия е изгубила подкрепата на "началниците". Формално краят ще бъде отложен със свършването и на последните гнусни задачи спрямо народа. Само Борисов да беше персоналният виновник, здраве да е. Около него обаче се е събрала шайка престъпници, които, за да оцелеят, го заблуждават, че става за премиер, подчертава евродепутатът.

Загубата на президентските избори за ГЕРБ е предизвестена и понеже най-вероятно по стечение на обстоятелствата президентът на България ще бъде излъчен от БСП, като български и европейски консерватор призовавам о.з. генерал Радев да препотвърди публично евроатлантическите и прозападните ценности на България. При този крах на управляващите и ГЕРБ и липсата на всякаква визия дори за оцеляване, най-лесното нещо е да се спечелят президентските избори от опозицията. По-трудното и по-важното е о.з. генерал Румен Радев, Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на да докажат на Европа, че не заиграват с Путин и няма да обърнат посоката, въпреки колосалната криза, която ни споходи. Изкушавам се да възкликна - казах ли ви аз какво ще стане с този кабинет Борисов 2 - сбирщина от прости хора, пройдохи, агенти на ДС, комунисти, бивши седесари и обикновени дребни престъпници, примъкнали се до властта, целувайки задника на Вожда, с цел да заграбят някоя и друга народна пара, казва Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва.

Заради българския народ се чувствам унизен от начина, по който европейските началници използват и се присмиват зад гърба на нашите неуки доморасли вождове. Язък за българските медии, които се скъсаха да блюдолизничат и да се слагат, и да преиначават фактите пред българската публика за това брутално просто управление, което затлачи България и ни превърна в аутсайдер и посмешище за Европа, завършва евродепутатът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
22368 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
митко

2017.01.23 | 18:51

17
лайномета се появи и страшно замириса пинокио скирйи се и не се показвай

2017.01.23 | 18:40

16
Свинчугата е дала нови опорни точки на Лайномета си !

2017.01.23 | 18:30

15
Бареков, този път си много прав!
у

2016.11.14 | 14:35

3
,заповядай у дома,да те посрещне народната любов,смешник некадърен

2017.01.23 | 18:30

14
Излиза че нито е некадърен, нито е смешник, след като той е там - в Европейския парламент , а ти безсилно пръскаш слюнки във форума....Защо не си на неговото място, а?! Защото си по-некадърен и от него. Пък си и по-смешен....

2017.01.23 | 18:30

13
prav e tozi pat no i toi e gazoblizec na sahtite nacalnici revnost i zavist mainane ce se e zagrijil za BALGARIIA

2017.01.23 | 18:25

12
Завършен идиот.........
мда....

2017.01.23 | 18:25

11
Замириса на лайна,БардаКОФ мълчи,че ти миришат устата! И Волен курвата като се обади,кенефа е пълен с дрисня,о майко България до кога?
малката истина.....

2017.01.23 | 18:24

10
Да не се чудите,че Барекоф е поредното отроче на БСП/БКП агентурите?Като Волен феса,Слави Бинев и Доган. Разстрел и бесило,мама ви да е..а продажни боклуци
Гост

2017.01.23 | 18:24

9
А тази работа с катастрофата трябваше да свърши ТОЙ - чук...ура Бареков.
Гост

2017.01.23 | 18:24

8
Моменцето би прокажена на теб и борисов Сжсипахте всичко Българско и мило! Сега Българите и циганите като се зайграят с Арабите и др. жална би майка накъде ще хванете Боклуци!!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини