Топастролог разкри какво означават номерата на бюлетините на кандидатите за президент

  • 06 октомври 2016 13:15

  • 8937
  • 0
Топастролог разкри какво означават номерата на бюлетините на кандидатите за президент
© Булфото (архив)

Топастрологът Ивелина Пенчева изготви за novini.bg нумерологичен анализ на номерата на бюлетините на най-силните и разбира се, на най-атрактивните претенденти за държавен глава.

Припомняме ви, че вчера те станаха известни след жребий в ЦИК. За „Дондуков 2“ първоначално трябваше да се борят 23 двойки, но извънредно от списъците с кандидатите бяха махнати Светльо Витков и Владимир Кузов. Причината е проблем със събраните подписи, подкрепящи кандидатурите им.

И така на 6 ноември ще можем да избираме из между 21 двойки.

Вижте нумерологичния анализ на номерата на бюлетините на някои от тях:

2. Веселин Марешки, независим
Двойката като число на Луната е число на подчинението, да разчита само на собствените сили и способности, на човек ще му бъде доста трудно. Отново разминаване на числото на бюлетината с числото на личността, което малко ще спъва кандидата, ще почувства, че сякаш има прът в колелетата. Двойката се нуждае от партньори, а кандидата е прекалено своенравен. Това е числото на миротворството, на човек под команда, а личността съвсем не е готов на такива екстри. Може да се реализира само, ако участва в някаква група или съюз.

3. Велизар Енчев, Движение "Българската пролет"

Числото на Юпитер и на Императрицата. Тройката способства разкриването на талантите и способностите на личността. Помага да се постигне известност и реализация в публичната сфера. Определено ще подпомогне усилията на кандидата. Тройката се нуждае от публика. За да се възползва пълноценно от вибрацията, е необходимо да покаже оригиналност в мислите и действията. Трябва да има много контакти в обществото и да се научи да комуникира с околните. Да не се затваря в себе си.

4. Пламен Орешарски, независим
Числото на Императора и на Уран. Символ е квадрата, кръста, разпъването, на внеезапните неща. Четворката е добра за човек, който е много трудолюбив и е готов да прояви самостоятелна практическа дейност. Вибрацията на числото носи стабилност и постоянство. Трябва да се прояви тактичност, търпение и спокойствие, да се организира по-добре и да не губи усета си за организираност.

5. Жорж Ганчев, независим

Числото на Висшия жрец и Меркурий –вестоносеца на Боговете. Петицата засилва чувството за собствено достойнство и помага да се разкрият множество таланти. Подбужда стремежа към максимална свобода. Число на изобретателността и реформите. Трябва да се научи да се пригажда към нови ситуации, да познава дълбокия смисъл на свободата на избора. Да не изважда наяве импулсивната си и нестабилна природа. Приспособимост към обстоятелствата. Да открие урока кодиран в хора и събития. Необходимо е човек да държи ръката си върху пулса на събитията. Вибрацията често поднася щастлив случай.

 7. Трайчо Трайков, Реформаторски блок

Седмицата е число на индивидуалиста, който не бърза да разкрива душата си пред останалите. Символизира Колесницата. Тя дава изобилие от енергия, но трябва да се използва вярно вътрешният компас. Движение и промяна, шанс за бързо придвижване към целта. Да не се подценяват опасностите по пътя, защото вместо напредък, може да има изоставане. Да се научи да действа сам, да вярва в себе си и потенциала си. Седем е число на Нептун. Носи шансове в себе си, но зависи от много неща.

8. Бисер Миланов, независим

Осем е „Силата” и числото на Сатурн, на ограниченията. Нужно е умение да се използва силата, иначе може да го завлече в мътни води. Вибрацията на осмицата подтиква човек да прави „грамадни планове” и да размахва „сабя”. Има нужда да бъде забелязван и да се говори за него. Опитомяване на вътрешният „звяр”. Да не се подчинява на низки страсти и инстинкти, на провокации и съблазни. В никакъв случай да не става груб, циничен, манипулативен и нетактичен. Намиране на точното равновесие в живота. Ако се противи на събитията и не се движи в правилната посока, ще понесе суровото наказание на Сатурн.

10. Александър Томов, Българска Социалдемокрация – Евролевица

Числото на Колелото на съдбата. Необходимо е кандидата да поеме своите отговорности и отговорността за своите избори, да се адаптира към промените, но да не губи своя център. Може да се почувства на гребена на вълната или да бъде носен от подводните течения, неочаквани придобивки и загуби. Да преодолее инертността си и да намери нов подход към познатите ситуации и проблеми. Сам да взема решенията и да не се върти в кръг.

12. Татяна Дончева, "Движение 21"

Числото дванадесет е числото на „Обесения”. Вибрацията му призовава към толерантност и смирение, към търпение. Опитът за бързо и силово разрешаване на проблемите, може да го разруши. Да се откаже от надмощие, от стремеж към резултатност. Може да се почувства като с вързани ръце и сякаш е зациклила в една точка. Трябва да се освободи от вкопчването в остарелите разбирания, нежеланието да прости за нещо или на някого може да я завлече в мъглата.

13. Румен Радев, БСП

Числото на смъртта и възкресението. Отваря нови възможности за трансформация на остарели разбирания. Отживелиците да излязат от житейския път. Освобождаване на стари форми, с една дума пречистване на вътрешно и външно ниво. Само тогава ще се стигне до качествена промяна. Да се преодолеят пречките, които пречат да се погледне в правилната посока и да се продължи напред.

15. Ивайло Калфин, АБВ

15 – числото на Дявола. Кандидата ще се срещне със „сянката си”. Ще го изправи пред предизвикателствата, даровете и изкушенията на материалния свят, пред собствените си слабости. Не трябва да се страхува да променя отношения, които водят до зависимост и обвинения. Добре е да поеме отговорността за своите избори и решения, да устоява на провокациите и манипулациите. Да открие върху кого е прехвърлил своята „сянка” и отговорност за онова, в което е въвлечен, с една дума да открие „скелета” в гардероба си.

17. Цецка Цачева, ГЕРБ

Интересно число. Числото на „Звездата”. Работи в полза на човека тогава, когато всичко се прави за общата полза и благо, а не е за лична изгода. Когато се достига хармония между материята и духа, тогава носи голям успех. Вибрацията ще подтиква към окриленост, вдъхновение от стари и нови източници. Тънка е границата, когато може да загуби вътрешният си компас. Трябва да се остави да бъде водена от Вярата, Надеждата и Любовта, да избере оптимистът скрит вътре в нея. Да отвори очите си за мъдростта. Може да изгрее като нова звезда на хоризонта.

 19. Красимир Каракачанов, НФСБ-Атака
Числото редуцирано е под влияние на Слънцето. Дарява с увереност, смелост и енергия по пътя към реализацията на своята цел. Да се радва на това, което е и на нещата такива, каквито са. Трябва да е честен и открит, да не злоупотребява със своите възможности и амбиции, да отдава и приема заслужено признание, уважение и благодарност. Да открие своите ориентири, да използва своя потенциал. Може да попадне в „пареща” обстановка и да нажежи своите и чуждите амбиции. Да не се стреми към себеизява и себедоказване, да не пришпорва събитията и да прояви търпение и скромност както и здрав разум.

 22. Димитър Маринов (Митьо Пищова), "Българско национално обединение"
Чрез 22 се проявява ударната сила на Уран. Трябва да се научи да различава доброто от злото. Създава предпоставки за привличане към себе си на хора с нерешени проблеми, които не са намерили спокойствието и вътрешната хармония. Човек трябва да е много устойчив и силен, за да се справи с енергията на това число.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8937 0

Свързани новини

Водещи новини