ДПС: Изложихме се пред чужденците, кабинетът да подаде оставка

  • 06 октомври 2016 12:09

  • 7926
  • 1
ДПС: Изложихме се пред чужденците, кабинетът да подаде оставка
© Булфото

Кабинетът трябва да подаде оставка заради решението за смяна на българския кандидат за генерален секретар на ООН. Това заяви пред журналисти в парламента председателят на ДПС Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, по повод резултатите от гласуването за генерален секретар на ООН.

Според нас има един ход, чрез който може да се носи отговорност, а именно - без да се крият зад отделни персони, както се взе колективно решението, така колективно да се подаде и оставката, заяви Карадайъ.

Оценката ни е такава, че се изложихме пред чужденците и пред света. Нещо повече, световни медии излязоха със заглавия, че чистият избор на генерален секретар на ООН стана мръснишки чрез включване на олигарси и задкулисие, като посочват и олигарха. Тук стои въпросът дали правителството има доблестта да отговори на въпроса кой стои в този процес на задкулисието и кой е олигархът. Поне до някаква степен да се опитаме да си съхраним достойнството. Въпросът кой доведе това задкулисие в този процес и мисля, че правителството трябва да даде този отговор, подчерта лидерът на ДПС.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7926 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
РЕАЛИСТ

2016.10.06 | 20:54

1
КАК СИ СЕ ИЗЛОЖИЛ. ГЛУПАВ ПРОВИНЦИАЛЕН, ПОДТИСНАТ БЕЗ САМОЧУВСТВИЕ ЧОВЕЧЕЦ. ПРЕД КОГО СИ СЕ ИЗЛОЖИЛ, ПРЕД КОМУНИСТИТЕ ЛИ ?

Добави коментар

Водещи новини