Съдят хулиган, буйствал и посегнал на мъж с брадва

  • 06 октомври 2016 12:03

  • 990
  • 0
Съдят хулиган, буйствал и посегнал на мъж с брадва
©

Районна прокуратура - Сандански предаде на съд Димитър Е., буйствал и посегнал на мъж с брадва.

На 23 август 2015 година, около 13 часа, в курортния град в магазин „Дунав" обвиняемият Димитър Е. и Красимир П., възникнал спор за жена.

Димитър и спътничката му започнали да сипят обиди и закани за саморазправа по адрес на Красимир. Свидетели на тази сцена станали продавачката от магазина, както и други лица наоколо.

Половин час по-късно Димитър Е., придружаван от роднини и приятели, отишъл до дома на Красимир П. и започнал да отправя неприлични изрази и заплахи за саморазправа. Той буйствал и хвърлял различни предмети. Взел намиращата се в двора брадва и започнал да я размахва, след което се приближил до Красимир П. и го ударил по главата с тъпата част на сечивото. След тези действия и като видял кръвта обвиняемият, захвърлил брадвата и избягал.

След подаден от свидетелите на случилото сигнал на място пристигнали полицейски служители, които констатирали изпочупени столове, разхвърляни чаши и чинии в двора на пострадалия. Самият той бил отведен от медицнски екип за преглед и лечение.

Изготвената в хода на разследването съдебно-медицинска експертиза установява, че Красимир П. получил контузия в областта на главата, разкъсно-контузна рана в теменната област на главата и подкожно кръвонасядане в областта на лява подмишница. Травматичните увреждания причинили на пострадалия временно разстройство на здравето и страдания.

Предстои обвиняемият Димитър Е. да се изправи на подсъдимата скамейка след насрочване на първото заседание от съда.

Последвайте канала на

Десислава Станева
990 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини