Цветанов за избора на генерален секретар на ООН: Оказа се, че двама се карат и трети печели (видео)

  • 06 октомври 2016 07:48

  • 11421
  • 11
Цветанов за избора на генерален секретар на ООН: Оказа се, че двама се карат и трети печели (видео)
© Булфото (архив)

Останхме с очакване, че бъдещият генерален секретар на ООН ще бъде жена от Източна Европа. В един момент се оказа, че двама се карат, а третият печели. Надпреварата явно е приключила и трябва да честитим на новия генерален секретар.

Това каза в сутрешния блок на БНТ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа от ГЕРБ, който коментира темата за избора на генерален секретар на ООН. Неуспехът ни се дължи на първо място на факта, че ние като нация не можем да бъдем единни. Противопоставянето във вътрешнополитически план се изнесе и навън. Не показхме качествата на двете прекрасни български жени. Занимавахме се повече с жълтото. И Ирина Бокова, и Кристалина Герогиева имат невероятни качества. България е малка държава и трудно може да играе главна роля в световните геополитически процеси. Не трябва отново да влизаме в спиралата да търсим вината в този или онзи. Кандидатурата на Ирина Бокова беше представена много отрано. Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г искаше да спазва приемственост в политиката. Не искам да се връщам назад по тази тема. Можем само да се гордеем с представянето на двете, каза още Цветанов.

Думите на генерал Радев показват липса на уважение към една дама. Когато нямаш аргументи, тогава започваш с личните нападки. Това ясно показва, че той няма качествата да бъде държавен глава. Ние няма да падаме до това ниво и ще водим позитивна кампания. Искам да пожелая успех на всички кандидат-президентски двойки. Ние искаме да запазим стабилността в държавата. Искаме институцията президенството да бъде управлявана от разбиращ и можещ човек. Не е вярно, че бягаме от дебати. Поели сме отговорност да обиколим всички области в страната. Обявихме късно нашата двойка, защото постът на Цецка Цачева не позволяваше да я обявим по-рано. Тогава щеше да има внушения, че тя използва положението си, за да води предизборна кампания. Ако загубим президентските избори, отиваме на предсрочни парламентарни избори. Това беше ясно декларирано от нашия лидер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Аз съм убеден, че това няма да се случи и стабилността в държавата ще бъде запазена, категоричен беше Цветанов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
11421 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
Yakov

2016.10.07 | 09:21

11
"Оказа се, че двама се карат и трети печели". Колко мъдро, каква мисъл. Поредното клише! l
БЕЗ НОМЕРА

2016.10.07 | 02:16

10
Провалът на Ирина и Кристалина е провал на АЗБойко, а не на България! Не съм ги номинирал аз нито пък ти...

2016.10.07 | 01:10

9
дали трябва да си тъп или да си нагъл ,да не си признаеш ,че си се изпуснал ,че даже и размазал
(гост) нерегистриран

2016.10.07 | 01:09

8
аз съм циганчето Али. на запад знаете ли като ни попитат - кой си и от къде си и като разберат знаете ли коя е думата им - Ооооо ДА, МАФИЯ. От името на Али пиша, стана ми смешно и затова споделям това с вас. а и поговорката е вярна- двама се карат трети печели. умни фрази и хора е имало и преди демокрацията, а сега пълна ЛУДНИЦА, кражби, недохранени малки дечица, всякой гледа далаверата, за да може да оцелее.... и много други неща. Едно наум да имат всички управляващи, защото навън сте за посмешище пред други западни държави. Добре, че са те иначе вероятно с пъти по-малко хора щяха да са останали. Грабете, но както е казал Тато, оставете и за хората... Спокоен ден. Нищо против никого. Само си казваме мнението, въпреки че ще бъде изхвърлено в кошчето за боклук както винаги се е правило от 26 г. до ден днешен..
ИВАН

2016.10.07 | 01:07

7
Не ви е срам---то се вижда
Педераст си ти

2016.10.07 | 01:07

6
Ако бяхме нормална дьржава сега вместо да даваш тъпите си коментари трябваше да гниеш в затвора! Тъп даскал по физическо!

2016.10.07 | 01:07

5
Ти ли бе физкултурник прост си тръгналда даваш оценки на генерал Радев,абе простак долен,ти на кутрето му не струваш той е светлинни години пред теб,той е патриот родолюбец а ти си един ционистко краварска продажна тиква!
Гражданин

2016.10.07 | 01:07

4
Този е пълен идиот !!
гошо

2016.10.07 | 01:06

3
ГРОП=национално предателство.
Гошо

2016.10.07 | 01:06

2
Указа се, че си мръсен педал!!! Това се указа срам за нацията!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини