Какъв е днешният ден според астрологията

  • 06 октомври 2016 06:58

  • 5711
  • 0
Какъв е днешният ден според астрологията
©

Душите, които са родени на 6, 15 и 24 или имат съдба 6 (сбора от ден, месец, година, редуцирани сбор до 6) идват с мисията да усвоят вибрацията на Любовта. Тук са и кармичните им уроци. Имат сходни съдби.

Обикновено по-късно осъзнават ролята на семейството, общуването в дома. Сякаш изведнъж се променят и стават от бохеми и авантюристи, домошари и улегнали семейни партньори, които полагат грижи за семейството.

Особено силно изпитание за всички с вибрация на числото 6 са отношенията родители-деца.

Луната е в знак Стрелец. Период на висока емоционална активност. В хората се проявява потребност да поучават другите, затова управлявайки своите емоции, може обективно да направляваме мисленето на околните в нужното русло. Удачен момент за тези, които искат да разпространят своите идеи сред масите. Благоприятно време за делови мероприятия, за публични изяви. Рекламни кампании започнали в този период ще бъдат максимално ефективни. Добро време за финансово-кредитна и юридическа дейност. Не се препоръчва занимание със строителство. Вървял Учителят на Бялата ложа със своите ученици. По пътя срещнал Учителя на Черното братство с неговите ученици! Учителят на Черната ложа поздравил: - Няма Бог! Учителят на Бялата ложа отговорил: - Няма Бог! - и след това всеки продължил по пътя си. Учудени учениците на Бялата ложа попитали Учителя си защо така е отговорил, това противоречало на тяхната вяра. А той им казал: - Бог е в хармонията! В споровете и караниците Любовта я няма. Нека днес имате най-хармоничния ден!

7 лунен ден (след 12:17ч до 13:10 на другия ден) – Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Многословието и ругатните сега водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа. Силата на словото е голяма в този лунен ден. Каквото кажете, може да се осъществи, затова внимавайте какво говорите. Не отправяйте клетви. Не предизвиквайте и другите да изричат негативни думи срещу вас.

Бизнес – 7-ми лунен ден е един от най-удачните дни за бизнес. Деловите хора трябва да внимават при работа с документи и други ценни книжа. Има възможност да се реализират планове и идеи, появили се в предишното лунно денонощие. Партньорите са склонни да проявяват доверие. Има голяма възможност да намерите нови клиенти, помощници, покровители. Подкрепа могат да окажат близки и роднини. Направлявайте своята активност към реализация на замислите ви и осъществяване на плановете.

Секс - При сексът в този лунен ден не трябва да се бърза. С колкото може повече любовна прелюдия, продължителни любовни игри, много нежни думи, комплименти, рецитиране на стихове. Много подходящо е съвместното четене на еротична литература, не порнографска обаче. Говорете повече любовни думи, не се скъпете на взаимни комплименти. Не забравяйте, че казаните думи в седми лунен ден се въплъщават с времето в реалността и ако сега казвате на своята жена, мъж, любовник или любовница, че са страхотни, приказни и секси, скоро ще станат точно такива.Луната ви призовава към романтичен и страстен секс, така че не се
отказвайте!

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5711 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини