Лукарски: Единството на РБ е много по-важно от виждането на СДС

  • 05 октомври 2016 18:02

  • 2540
  • 0
Лукарски: Единството на РБ е много по-важно от виждането на СДС
©

Не усещам горчив привкус от евентуален вот на недоверие. Спокоен съм, съсредоточени сме върху изборите. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ министърът на икономиката и лидер на СДС Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва.

Заставаме твърдо зад нашата кандидат-президентска двойка и се съобразяваме с мнението на останалите колеги. Единството на Реформаторския блок е много по-важно от виждането на СДС. Ще се боря с всички сили за доброто представяне на Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко и ген. Съби Събев. До този момент представянето ни в предизборния маратон се води добре, посочи Лукарски. За нас добро представяне ще бъде това, което спечели Блокът на предишни избори или по-добро представяне, добави той.

По думите му, за първите 9 месеца на годината има 3% ръст на икономиката. Това е реализация не само на Министерството на икономиката, а на цялото правителство, заяви Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2540 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини