Спипаха двама наркодилъри в Монтанско

  • 05 октомври 2016 13:12

  • 1277
  • 0
Спипаха двама наркодилъри в Монтанско
©

Служители на полицията спипаха двама производители на канабис в горите край Вършец. При обиск в дома на единия от тях са открити и антични ценности, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Във вторник вечерта след подаден сигнал в Районното управление на полицията във Вършец за незаконно отглеждане на наркотични растения служители на реда обходили околностите на курортния град.

В местността „Дъбравата” на около 1,5 км от главния път ІІІ-162 униформените открили 8 растения канабис с височина от 0,50 до 138 см. Зелената листна маса на стръковете е била с тежина 1,19 кг. Близо край мястото с дрогата пък полицаите намерили криминално проявените и осъждани Георги Е. На 36 г. и 24- годишният Любомир М. от Вършец.

По случая веднага било образувано досъдебно производство, а при претърсване в дома на Георги Е. са били намерени културно-исторически ценности – печат от бял метал с неправилна форма и датировка І-ІІ век от древния Рим, звънец от жълт метал с инкрустации по него и датировка късен Рим, тежест от червено-кафява керамика с конусовидна форма, корозирал звънец, пръстен от кафяв метал и две метални игли.

По случая е образувано досъдебно производство.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1277 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини